GREVA DE LA STB E CU ȘTIINȚA PSD: DRULĂ E VINOVATUL PRINCIPAL. SINDICALIȘTII VOR SĂ SCHIMBE CONDUCEREA NEASCULTĂTOARE

24 Ianuarie 2022, 09:47 | 1128 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Petrariu

Deși nu mai este ministru, Drulă a făcut mare deranj în așa-zisă mișcare sindicală a transportatorilor. Fostul ministru a dat sindicaliștii afară din toate consiliile de administrație de la Transporturi.

Grevele de la Metrou, CFR și acum de la Serviciul de Transport București au fost făcute pentru a arăta ce putere au șefii de sindicate și că trebuie să li se dea înapoi drepturile luate de către Drula. Erau consilii de administrație în care sindicaliștii tăiau și spanzurau, directorii erau pe post de marionete.

PSD este foarte bun prieten cu sindicatele, de aceea se așteaptă ca Sorin Grindeanu să le redea sindicaliștilor drepturile luate de Drula.

Mai mult, aici>>buletindeOltenia.ro

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.