FOTO OLGUȚA VASILESCU ȘI RADU MAZĂRE ÎȘI ADMIRĂ PALMIERII

13 Iulie 2021, 00:47 | 1434 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Olguta si Radu

În loc să se inspire din exemplul orașelor Cluj-Napoca, Oradea (a trimis o delegație la Primăria Oradea), etc, care s-au dezvoltat prin atragere de fonduri europene și investitori, Olguța merge pe rețeta „palmieri și circ” a lui Mazăre. Mai mult, aici>>buletindeOltenia.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Fane Chirpic pe 13 Iulie 2021, 11:47
#2
Postare de căcat
Chiar este o postare de căcat. De unde admiră mazăre palmierii? De la Poarta Albă? Chiar sunteți de tot căcatul proștilor!
Jaful și parandărătul primarilor pe 13 Iulie 2021, 10:42
#1
Niște hoți de pe meleaguri diferite
Dacă ați știi cât au costat palmierii și circul acestor infractori,v-ar trece pofta de a-i mai privi.În loc de infrastructură,investiții în transporturi,parc*ri și loc*ri de joacă pentru copii,loc*ri de muncă și alte investiții serioase,se dau milioane bune de euro pe panseluțe,palmieri,coșuri de gunoi și bănci,limitatoare de viteză și semne de circulație puse aiurea și în exces,și alte prostii care costă enorm buzunarului contribuabililor din ce în ce mai săraci.Curtea de Conturi a României trebuie să fie transparentă 100% cu tot ce ține de modul cum se cheltuiește banul public și către cine merg acești bani.După care și averile tuturor primarilor de orice culoare politică și a camarilelor lor.E prea complicat?Atunci să-i lăsăm să ne fure și să ne mintă în continuare.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.