Dragnea, Valcov, Olguta, Iordache - NISTE NEICA-NIMENI - au fost umiliti de catre Kovesi.

06 Mai 2020, 06:53 | 3121 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Kovesi.

„Nu mă intereseaza CCR. Ce au avut de spus, au spus în motivarea lor. Doar ceea ce spune CEDO contează”. 

„Când am făcut aceasta acțiune, Tudorel Toader a zis ca nu am nicio șansă. Pentru mine nu a a contat nici atunci ce are el de zis, nu contează nici la ora actuală”.

Cei patru au fost in spatele actiunii lui Toader si a CCR. Mesajul e si pentru ei: NU CONTATI!

sursa: BuletindeOltenia.ro

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
franchestain pe 12 Mai 2020, 14:42
#17
o chei, frate 13
tre să trec și pe la *turbați paci* cum propui duneata cacolo aveam io acuș ceva timp o grăma de fani,frate da de cînd în cepurãm să ieșim la guvern pîn ianuarie 2017 n colo și mai ales petro lozincã care ia deranjat la blana pe P(enali) S(ociali) D(emonocrati) și culminînd cu 10 august 2018 cînd ma păgubit ciuma roșie-lolo de pumni, piciore și căpățîni cu caru, ma făcut urîți ăia să colind pîn niște loc*ri chiar exotice, frate și nam mai avut internet să poț sămi continui opera de comentator că ios unu din comentatori cei mai vechi și noi după saitu ăsta bestial a cărei redacție îi salut cu stimă specială, șașa pierdui legătura și cu fani și cu dujmani. Hai și să ne citim cu bine pe *turbați paci*, frate. Amin!
° pe 12 Mai 2020, 03:01
#16
Pt. Franch+kesten
O știi pe Ada Milea?, actriță, cântăreată( 44 ani) inventatoarea limbii /cântă în "Limba Șpargă"???. O plăcere s-o asculți.! ___Caut-o, colaborați, șiii...le veți,, umbri" pe toate pseudo-vedeteleTV. ___Nu-i ironie, e o plăcere să citesc în stilul tău. E exotic! (Nota 5 +). DAR, treci în "Turnați aici" că reține postarea mai mult. (în memorie?).Aici iei și amendă "anti-COv rig", sunt la gramatică ___ PS. șiii....Trăiaskaya u(o)moru'... ^^Jos PUNcTU ^^...!,
franchestain pe 11 Mai 2020, 22:12
#15
Adevărat a nviat, frate 13.
Dumnezeu fie cu duneata. Amin!
franchestain pe 11 Mai 2020, 22:06
#14
toată stima mea, frate la donșoara Maria
că comentarea duneaei îi punt ochit-punt lovit chiar dacăi cam sc*rtă, că dacă ma puc io frate sanalizez virusu draqnea care provoacă ciuma roșie-lolo, nu crez care destul spaț saitu ăsta bestial ca sămi termin io toatã divalgația.

Partea bună,frate i că nu ma corectat homo gramaticus deci petru care poț ca să deduc că cît de cît stau bine cu capitolu gramaticã care ia făcut muci pe toți fraeri cu doișpe clase darmite păia cu facultãti.

Șaltă parte bunăi căn Telermanu dacuș,frate morții vii și vii morți nu prea mai cîntă la aceiaș masã și nici că mai joacă călușelu n aceiaș horă cam de cînd căzu Penalu Întîiu de România și de Telerman la bingã. Șașa să rãmue petru toadãuna, frate. Amin!
° pe 11 Mai 2020, 11:34
#13
°
AȘA e, Franchestain!. Felicitări pt. lupta Dvs. / Alții tac. ___PUNcTU (.) negru intră pe site că e POARTA... des-deschisă. Trebuie zburat de aici.!!! (Nu-i cioară... sburătoare cum 'deduc", e unealta lu' SATAN-cel - Roșu-Cium, plătit cu oarece grăunțe și oscioare. _""Orătania asta de omuleț"" face ca OAMENII să evite....acest loc. ___Să-i zicem în cor, cu toții, lui... (.) PUNcTU .. : Cristos a înviat pt. tine.!!!
franchestain pe 10 Mai 2020, 20:21
#12
salutari la toti fraeri mei telermaneni,frate
bag cu sama frate că comentările după saitu ăsta bestial a luato rasna șia părură tot felu de comentatori ca puntu tânpit si nesimțit caren jură ca o cioară cei, fincă că puntu i negru și deci petru care io deduc căi cioară direct, că dacă care cunva puntu era daltă culoare atuncea, frate era alfel de sburătoare și la vocabularu emerit docent carel dumeste, deci io nu pot alceva decît petru ca să deduc căi ceam dedus mai nainte și trebe apelat la vînatori după saitu ăsta bestial sași facă ca lumea meseria, frate să nu se mai în tîmple acidente dastea și să ne c*rețe saitu ăsta bestial de paraziți, frate.

Așa să nea jute Dumnezeu. Amin!
(..) Și totuși.. pe 08 Mai 2020, 21:34
#11
Turnucustiri e oglinda noastră
Stimabile, onorabile, venerabile redactor, că nu știu câți ani ți-ai mâncat din viață ; îți mulțumesc pentru că m-ai dat la două puncte (..). Ești cel mai inteligent, cu simțul umorului, al satirei și cu un miros de câine polițist de nota 10 plus : de la mare distanță te prinzi care e cu creierul-spălat, care e roze-ciumat și de... Excelența Sa Primarul ( cel actual, încă) căpușat. __La poliție, la ieșire la pensie ( nu în patru picioare, deși unii câini sunt mai inteligenți decât bipezii) cu grad de Mareșal, va ieși un teleormănean demn urmaș al lui Vlad Țepeș Voievod,... cel mai drept, cel mai viteaz, cel mai iubit, cel mai,,vin-o Doamne "dintre... Domni. ~~~ Aoleu numai gafe fac. Dacă redactorul ăsta e o 'asta'.? ; o jurnalistă frumușică, tinerică, singurică... îndrăgostită de mine să nu îmi ceară mâna cumva. Deși.. casă am - confort 3 garsonieră -, automobil am - un trabant 601 -, ne ruginit,... venit garantat NU, că munca a fugit de mine și nici eu nu am fugit după dânsa.
(..) pe 08 Mai 2020, 20:18
#10
Corectez două greșeli(â și -)
Vă rog, nu aruncați cu pietre în mine ; Nu eu am scris ~gîște~ cu Î din i... (corect, gâște) ci telefonul la dictarea mea.,,Gâscan neatent", iel.! __ 'iEU' am greșit cu ~ați~ legat /corect :,,a-ți veni (ție) să...... ". Legat se scrie la :,, ați venit și voi?".___ Nota 4 o dăm doamnei Maria (profesoară?) căci pune ghilimelele pe,,străinește". În limba noastră, bulgară, cea mai dulce, ( lăsată de Cezar, Arhimede și Cleopatra), dar scofâlcită de iON iLiCi în,,Limba de lemn Moscovit", se pun așa (,, ... "), nu în partea de sus, ambele ("... "). DAR... a veni, se scrie cu doi ^ i ^?. ___ DAR... va veniii ziua când o să..... îl vedem noi încătuȘAT (la Jilava-Gherla), / Pentru sângele vărSAT.??? ___ Nimeni nu știe.?! Lasă că o să ne spună P. C. Cuclea (PC = prea cinstitul).
(..)și un concept filozofic nou-născut pe 08 Mai 2020, 17:55
#9
Maria, citește dar să-ți vină să crezi.
~ a citi și ați veni să crezi, ceea ce nu poți crede~( strict original, concept filozofic în 20-20_ dedicat Mariei)__ Stimată doamnă MARiA ( profesoară?) felicitări pentru disc*rsul dumneavoastră... educativ ; dar veți fi amendată( stricați orzul pe gîște?! ). Mi-ar plăcea ca nimeni să nu dea replici unor nemernici anonimi [ precum mine (..)] ; scrieți-vă opinia și ... lansare pe site. Simplu! ___ Amendă va.. 'câștiga' și cel care a folosit sintagma * RAHOVA CiTY * ; este a mea, este mai veche, și o am înregistrată la OSIM în Republica Antarctica de Sud Est. {CORNOSU 2o 2o VOTus... Cine la creat???}
(..) pe 08 Mai 2020, 15:36
#8
. .
Uite viu șî eu (..)... Zalutare, la tutulor. ANUNȚ Național.! Cumpăr sau cu, chirie ideei dă mesajuri ptr. aici : cu SUPEER înjurături și scârboșenii super tari... Sâunt Seimi-alfabețizzat șî Vreau să intru și eu în horă voastra.... Da vreau direct pe locul .1. întâiu cala JOcu Călușari ((. mamelucul Vatafu lor)) . Aștept cola boratoriii s i dâ. n provincie
. pe 08 Mai 2020, 09:28
#7
.
Da,ma, cum va spuneam.Deci, sa vadau la mu...e si lui Kovesi, si lui Klaus, si lui Orban, si lui Turcan, si lui Cracea, si lui Baciu, si Stelutei Mohora. Olografic sau nu, sa va trag la mu...e pana va cad urechile pe piept. Javre imputite, sc*rsuri umane, prostilor si amaratilor. Voi sunteti liberali, ma? Vai de pooola voastra de frustrati . vedeti ca sunt reduceri la Profi, semianalfabetilor !
Gyup pe 07 Mai 2020, 20:38
#6
Femeia
Mare baskan Dragnea,mare afemeiat,mare gagicar,ii plăcea femeile s-o întrebați pe carmen Dan .
Maria pe 07 Mai 2020, 10:31
#5
Citesc și nu-mi vine să cred
Măi,Chle sau cum te-o chema,Dragnea a fost și va rămâne în istoria României,un imens hoț,și asta se va vedea și în descoperirile din viitor.Un distrugător și trădător de țară, lacom și arogant.Caracterul de vătaf obsc*r l-au transformat într-un iute fabricant de legi strâmbe pentru românii onești,și un ”bun” creator de legi în favoarea hoților,a mincinoșilor și a puturoșilor.Metodele sovietice,parvenirea și dorința nestăvilită de a conduce,l-au făcut un mare dictator într-o țară presupus democratică.Numai dacă privim și trecem la picior prin Teleorman,putem realiza competențele și rezultatele acestui monstru biped.Acolo unde este azi,este numai o foarte mică parte din ceea ce merită.Iar despre junior și familia lui,sunt doar exponentele unui nemernic,în întrega lui definiție.
Chle pe 06 Mai 2020, 14:31
#4
Frtyui
Vinovat pentru situația lui Dragnea este fiul sau și asociatul fiului sau .dragnea a fost om mare și tare a stat cu toți oameni lui Coldea la masa,dec nu kovesi este vinovata ci el ca i-a tradat
!!!??? pe 06 Mai 2020, 11:25
#3
Pentru punct "."
Băi zdreanță analfabetă, Kovesi a ajuns Prokuror Sef European! Tu ești un Sclav care ai votat PSD pentru o bere si doi mici, al dreacu de asistat social, faci umbră pământului degeaba .....
+ pe 06 Mai 2020, 09:50
#2
in atentia amaratului .
Bă gunoiule, de ce pușca țapului nu dispari de pe aici? Ești un om mic, un punct, așa cum te semnezi. Mânat de ură, ne intoxici cu dejecții olografice. Sictir!
. pe 06 Mai 2020, 08:17
#1
.
Hai, mai dati-va in poola mea cu Kovesi cu tot! Javre ordinare, asta sunteti. Iar tu, ba, cracea, esti un ratat. Nici acum nu te faci primar. Mu...e !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.