Cadrele medicale din Oltenia poarta combinezon si masca doar la hora.

12 Aprilie 2020, 10:19 | 2344 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Spital.

Un control la Spitalul Judetean din Gorj a dat la o parte masca sistemului medical din provincie. Cadrele medicale nu vor sa poarte echipamentul de protectie. Spitalul nu e periculos cum e o hora olteneasca. Multi cetateni erau la plimbare pe la rudele internate in spital. 

Mai mult, aici>>BuletindeOltenia.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Stetoscop pe capul tâmpiților pe 12 Aprilie 2020, 14:14
#1
Ignoranța și educația la români,adică,pârț!
După care,îi vedem urlând pe la unele televiziuni,cum că Iohanis a vândut nu știu ce și câți copii..,este un...,nu face sau nu a făcut,și chiar își aduc aminte deficare dată și de demult dispărutul Băse.Mai e ceva de comnetat?Așadar,rămânem la stadiul de pop**ație umblătoare,dar și asculătoare la călăii ce ne-au adus acolo unde suntem azi.Hai,dați-i bătaie cu dezvăluirile despre noi,românii,marfă e căcălău.Mai gav e că stăm în sucul toxic,fără mască și documente de ieșire în... lumea civilizată.Vom sta în hore și manele până ne vom trezi în beznă și foame.Din fericire,în postura asta,tot ăștia vor predomina.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.