Video Țara care-și calcă oamenii în picioare.

12 August 2018, 07:30 | 7688 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Țara care-și calcă oamenii în picioare.

Am fost în Piața Victoriei pe toată durata protestului de ieri și am văzut ceva mai șocant decât lacrimogenele jandarmilor și descinderea violentă a huliganilor din galerii: am văzut furia cetățeanului de rând, căruia i-a ajuns cuțitul la os de atâta frustrare și nu mai vrea să plece din piață nici atunci când e alungat cu gaze și tunuri de apă. Spre miezul nopții, când Piața Victoriei arăta ca un câmp de război, iar jandarmii i-au izolat pe membrii galeriilor în zona bulevardelor Titulescu și Mihalache, protestatarii pașnici au rămas lângă Muzeul Antipa și spre Piața Română, cerând un singur lucru: vrem să rămânem în fața Guvernului și să protestăm. În semn de răspuns, jandarmii au intrat cu scuturile în ei și i-au lovit cu picioarele.

Mai mult, aici>>comisarul.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
angelo pe 13 August 2018, 11:54
#3
a
Cucleo, strange toti pesedistii din Turnu si vino repede la Buc*resti ca se da m**e gratis. LOL
Zorro pe 13 August 2018, 11:09
#2
Demisia
Tot guvernul, demis urgent, incompetent, corrupt, s-a intors contra poporului.
BATUTUL STAN pe 12 August 2018, 22:33
#1
DRAKNEA jandarm
Era DRAKNEA deghizat in jandar, batea oamenii si fomeiile pa strada. Pa care il prindea I-o dadea cu poolanul pa cocoasha si la moacca. Aia Carmen si Vaslica ii lua la posheta si pantopi cu kooi in testicule le dadea-care avea, care nu, la spinareanu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.