Bayern-Dortmund 2-1( video). Bayern, campioana Europei! Aşteptăm Supercupa Europei: Guardiola-Mourinho(Bayern-Chelsea)

26 Mai 2013, 00:10 | 6641 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Bayern-Dortmund, o finala adevarata.

Sâmbătă seara, la Londra, pe stadionul Wembley, s-a disputat finala UEFA Champions League. Bayern Munchen şi Borussia Dortmund au oferit un spectacol total, cu un fotbal de mare calitate. Cele două formaţii germane au jucat aşa cum se aştepta toată lumea, cu atacuri sustinute şi multe ocazii de gol. Victoria a revenit, absolut meritat, echipei Bayern Munchen, care a arătat că nu degeaba este campiona Germaniei cu 20 de puncte avans faţa de adversara ei din finala de pe Wembley, B.Dortmund.

După o primă repriză egală, ca scor şi ocazii de gol, a urmat cea de-a doua, în care Bayern a dominat şi a marcat de două ori, în timp ce Dortmund a înscris o singură dată. Scorul a fost deschis de Mario Mandzukic în minutul 60, după o pasă a lui Robben. Dortmund a egalat opt minute mai târziu, din penalty, prin Gundogan. Golul victoriei lui Bayern a fost marcat de olandezul Robben în minutul 89, după o pasă excelentă a fancezului Riberry. Dacă anul trecut, în finala Champions League, s-au întâlnit Bayern şi Chelsea, în această vară, în finala Supercupei Europei, se vor întâlni Bayern şi Chelsea( câştigătoarea Europa League). După cum se ştie, cele două formaţii vor avea antrenori noi, binecunoscuţii J.Guardiola şi J.Mourinho. Aşteptam un alt mare duel al celor doi uriaşi antrenori.

Iată rezumatul finalei de pe Wembley, Bayern-Dortmund:

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.