Steaua - Chelsea, joi, ora 20:00, optimile Europa League, în direct la ProTv, DigiSport şi DolceSport. Mai vrem o minune!

07 Martie 2013, 00:03 | 4996 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Steaua-Chelsea, un meci de referinta pentru fotbalul romanesc!

Astăzi,joi, 7 martie, începând cu ora 20:00, va avea loc meciul tur dintre Steaua Bucuresti şi Chelsea Londra, contand pentru  optimile UEFA Europa League. Meciul va fi transmis în direct de posturile de televiziune Digi Sport, PRO TV şi Dolce Sport!

Laurențiu Reghecampf s-a arătat încrezător înaintea "dublei" cu Chelsea și consideră că o calificare în sferturi, în dauna englezilor, nu ar reprezenta o surpriză. Singura indisponibilitate din lotul echipei române este muntenegreanul Nikolic, care se va opera la genunchi în următoarele zile. În rest, tot lotul este valid, astfel că Reghecampf poate utiliza o formaţia aproape ideală. O incertitudine planează asupra celui care va juca fundaş dreapta, Reghecampf având de ales între Râpă şi Chipciu.

Echipa probabilă a Stelei:

Tatarusanu - Chipciu (Râpă), Gardos, Chiriches, Latovlevici - A.Popa, Bourceanu, Pintilii, Tanase - Tatu (Chipciu), Rusescu.

Jocul de la Bucuresti va fi condus de o brigadă de arbitri din Rusia. Presa română a făcut unele speculaţii privind ţara din care provin arbitrii, având în vedere că patronul lui Chelsea este tot un rus, Roman Abramovici. La o conferinţă de presă, David Luiz, fundaşul brazilian al echipei engleze, a risipit orice urmă de îndoială privind intenţiile formaţiei sale. "Vrem, Europa League, ne e foame de trofee", a spus Luiz. La Bucuresti sunt prezente toate vedetele lui Chelsea, în frunte cu Lampard, Torres, Mata, Hazard şi Terry. Urăm suscces echipei române şi sperăm ca meciul să fie unul de un bun nivel. Toate biletele au fost vândute, astfel că va fi un record de asistenta la un meci de fotbal pentru stadionul Naţional Arena.

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.