Fotbal judeţean, liga a IV-a: rezultatele etapei a X-a. FC Traian - Turris Turnu-Măgurele 3 - 1! Continuă seria jocurilor proaste ale Turris-ului.

28 Octombrie 2012, 00:03 | 3388 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Turris continua sa joace foarte prost.

Sâmbătă, 27 octombrie, s-au disputat meciurile etapei a X-a a ligii a IV. Turris Turnu-Măgurele a evolut în deplasare, în comuna Traian, împotriva echipei locale.

FC Traian, nou-promovată în primul eşalon judeţean, a învins fără probleme, scor 3-1, după un meci în care jocul turnenilor a fost execrabil. E uimitor cum D.Tapurica rezistă pe banca tehnică după asemenea jocuri. Nu există tactică, jucătorii parcă sunt aşezaţi cu forţa pe teren, pregătirea fizică e slabă, totul demonstrează că antrenorul nu ştie meserie. Despre meci trebuie să spunem că gazdele au deschis rapid scorul, în minutul 10, majorandu-l, din penalty, 15 minute mai târziu. Până la final, jocul s-a desfăşurat la mijlocul terenului, cu o dominare lipsită de clarviziune a turnenilor. În celelalte meciuri s-au înregistrat rezultate normale, cu excepţia victoriei celor de la CS Vârtoape la Videle, scor 5-2.

Iată rezultatele tuturor meciurilor din această etapă:

FC Traian – Turris Turnu-Măgurele 3-1

Viaţă Nouă Olteni – AFC Voinţa Saelele 1-0

Udinese Uda Clocociov – Flacăra Talpa 3-0 (neprezentare)

CS Pamimai Videle – CS Vârtoape 2-5

Sporting Roşiori – Dunărea Zimnicea 3-2

CS Spicpo Poroschia – Atletic Orbeasca 4-1

Metalul Peretu – Unirea Ţigăneşti 2-1

Rapid Buzescu – Tineretul Ciolanesti  nu s-a disputat, oaspeţii s-au retras din campionat.

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
ionut pe 29 Octombrie 2012, 14:42
#4
fcm
fcm alexandria cate puncte au mai???...aia nu mai fac orasul de ras???...sau e vb de culoarea partidului?...nu ti ar fi rusine!!.....nesimtitule!
ionut pe 29 Octombrie 2012, 14:40
#3
afara cu ei
da domne,asta le e valoarea,atata pot....in concluzie trebuie impuscati...trasi in teapa ca pe vremea lui vlad...baietii astia,prin jocul lor slab au nenorocit orasul,au distrus judetul...iti dai seama ce infractori periculosi sunt???....daca nu ar mai fi ekipa,cum iti doresti tu mai autorule,ce ai mai scrie???...ai muri de foame,nu??...abia astepti sa piarda vreun meci sa arunci tu cu noroi in ei...
Pamfil pe 28 Octombrie 2012, 23:35
#2
penibil
Acum cateva etape, mai sareau unii cu gura sa spuna ca sunt jucatorii in formare, joaca de placere etc.. Da, tot ei sunt la un pas sa ne duca in Liga a 5-a. Placere, placere, dar nu pe umilinta noastra. RUSINE!
ex.turris pe 28 Octombrie 2012, 19:12
#1
cosmaruri
de unde sa stie tapurica sa aseze jucatorii in teren el mai repede injura pe jucatori ca atita stie.sa vedem daca pleaca mohanu de la primarie ce o sa faca.la capre cu el ca se trage de familie,ha ha ha.hai turris.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.