Barcelona - Real Madrid, Supercupa Spaniei (tur), ora 23.30, în direct la DigiSport 1!

23 August 2012, 18:10 | 5055 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Barca-Real, El Clasico

Real Madrid și Barcelona se vor întâlni din nou în  SuperCupa Spaniei, cele două mari rivale incep astfel  un nou sezon de ciocniri violente. Barcelona a câștigat partida disputată anul trecut, dar, în ciuda unui fotbal minunat, partida este în mare măsură amintita pentru incidentul în care   managerul lui Real Madrid, Jose Mourinho, a bagat degetele in ochii asistentului-manager de la Barcelona, devenit acum manager, Tito Vilanova.

Ambele cluburi au o mulțime de lucruri de  dovedit in acest sezon. Barcelona nu a putut să-și apere titlul de castigatoare a Ligii Campionilor dupa ce a pierdut în semifinale la Chelsea. Ei au fost bătuți si în lupta pentru titlu  din La Liga de Real Madrid. Oamenii lui Mourinho au pierdut în semifinalele  Ligii Campionilor în urma loviturilor de departajare impotriva clubului german Bayern Munchen. Chiar dacă au câștigat La Liga, telul principal al madrilenilor este Liga Campionilor.

Aceste ciocniri El Clasico sunt întotdeauna feroce. Meciul Barcelona-Real Madrid se va disputa la Barcelona si va incepe la ora 23.30 (ora Romaniei), fiind transmis de postul de televiziune DigiSport 1. Returul este programat joia viitoare.

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.