Oltchim Ramnicu Vâlcea - Gyor 35 - 31!! Pur şi simplu, fabulos! La un pas de finală!

01 Aprilie 2012, 20:28 | 5618 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Oltchim Ramnicu Valcea, o superechipa de handbal.

Echipa de handbal feminin Oltchim Ramnicu Vâlcea a reuşit să câştige, scor 35-31, meciul tur din cadrul semifinalelor Ligii Campioanelor. O victorie extraordinară, un joc ce trebuie povestit nepoţilor. Prima repriză a fost dominată, mai ales în ultimele 15 minute, de echipa maghiară, care a făcut ce-a vrut pe teren. Ultima fază a primei reprize, gol marcat de A.Gorbitz (Gyor) printr-o aruncare spectaculoasă, a pecetluit un scor ce părea un coşmar pentru vâlcence,17-13 pentru Gyor.

Repriza a doua a fost una fabuloasă, cu 15 minute de senzaţie ale Oltchimului. Primele 15 minute ale reprizei au fost incredibile, Oltchim reuşind să marcheze la fiecare atac. 15 atacuri ale vâlcencelor, 15 goluri, şi scorul ajunsese 28-21 pentru Oltchim. Vizitiu, Ozel, Manea, Nechita şi celelte fete, au înscris goluri prin toate procedeele, lasandu-i cu gura căscată pe suporterii maghiari. Spre final, oboseala şi-a spus cuvântul şi Oltchim a redus motoarele, precipitarea şi lipsa de inspiraţie în atac făcând ca diferenţa să se micşoreze. Scorul final, 35-31, a însemnat o victorie pentru vâlcence şi un pas important spre finala Ligii Campioanelor.

Returul, care va avea loc sâmbăta viitoare, la Veszprem, de la ora 17.00, se anunţă incendiar, însă şansele de calificare sunt 51% în favoarea Oltchimului. Felicităm jucătoarele (o menţiune specială pentru Luminiţa Hutupan, care a apărat senzaţional) şi antrenorii, urandu-le mult succes în returul din Ungaria.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.