Concordia II Chiajna - Turris Turnu-Măgurele 1 - 1. Zodia egalurilor pentru Turris!

21 Octombrie 2011, 20:15 | 1274 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Turnenii introduc greu mingea in plasa.

 

Vineri după-amiază, la Chiajna, într-un meci contând pentru etapă a 10- a diviziei C, Concordia II a terminat la egalitate, scor 1 - 1, cu Turris Turnu-Măgurele. Meciul a fost echilibrat, cu puține situații de gol la ambele porți.

Prima repriză s-a încheiat fără gol, astfel că spectacolul fotbalistic (atât cât a fost) a apărut după pauză. Primele au reușit să marcheze gazdele, în minutul 58, prin M.Ionescu. Replica turnenilor a fost promta, astfel că Giugiumica a egalat în minutul 75. Rezultatul este echitabil, cele două echipe fiind de valori egale.

Din păcate pentru Turris, acest egal este al patrulea în cele nouă meciuri disputate, astfel că, deși are o singură înfrângere, echipa se află pe locul trei. Până la sfârșitul turului, programul turnenilor este unul foarte ușor, echipa urmând să evolueze de trei ori pe teren propriu și doar o dată în deplasare. Sperăm ca Turris să obțină măcar trei victorii, care, coroborate cu jocul rezultatelor, să aducă echipa mai aproape de locul întâi.

Cealaltă echipă din Teleorman, FCM Alexandria, a produs surpriza etapei, reușind să câștige la Titu, scor 3 - 1, în fața echipei care se afla pe locul trei înaintea acestei etape.

Iată cum arată clasamentul, în partea superioară, după 10 etape, cu mențiunea că liderul, CS Buftea, va evolua sâmbătă în deplasare cu Sportul II Studențesc.

1. CS Buftea                     20 p

2. Conpet Ploiești              17 p

3. Turris Turnu-Măgurele   16 p

4.Urban Titu                     16 p

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.