Măsuri drastice la Turris Turnu-Măgurele: Radu Cosma a fost dat afară, alţi trei jucători au fost amendaţi.

21 Septembrie 2011, 00:03 | 1815 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Radu Cosma, nu va mai juca pe stadionul din Turnu-Magurele.

La finalul sezonului trecut, gruparea teleormăneană a fixat un obiectiv clar pentru noua stagiune: promovarea. Mai mult, privind programul, preşedintele şi totodată finanţatorul lui Turris, Mihai Ionescu şi-a exprimat dorinţa de a obţine maxim de puncte în primele opt etape. Primele trei runde au corespuns cerinţelor lui Ionescu, acesta răsplătind cu prime consistente victoriile obţinute în partidele cu Sportul Studenţesc, Prahova Tomşani şi Atletic Fieni, care propulsaseră pe Turris pe prima poziţie în clasament.

Semi-eşecul cu FCM Alexandria, urmat apoi de înfrângerea lamentabilă de la Filipeştii de Pădure au schimbat radical, atât imaginea, cât şi starea de spirit de la Turnu Măgurele. Au apărut primele convulsii, urmate şi de unele măsuri radicale. Astfel, fundaşului Radu Cosma i-a fost reziliat contractul, în timp ce alţi trei jucători au fost amendaţi, primind totodată şi un ultim avertisment.

„Se pare că promovarea la care visăm e o utopie. Jucătorii întreabă permanent de bani, dar obiectivul fixat e doar o chestie aleatorie. Am făcut prea multe concesii, iar unii îşi bat joc de munca mea. Este inadmisibil să nu trec de Alexandria, care evolua cu jucători împrumutaţi de la noi şi să pierd la Filipeşti, în faţa unei echipe încropită şi fără antrenor! M-am săturat să plătesc non-performanţa”, s-a plâns preşedintele Mihai Ionescu.

articol scris de RAUL MIHAI

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
robert pe 21 Septembrie 2011, 11:37
#1
x
bravo !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.