Dunărea Turris Turnu-Măgurele şi FCM Alexandria şi-au aflat adversarii din Cupa României.

12 August 2011, 00:04 | 1561 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Cupa Romaniei continua pentru echipele teleormanene.

Joi, 11 august, la  sediul FRF, s-a tras la sorţi calendarul fazei a III-a a Cupei României. În acest tur vor evolua între ele echipele care s-au calificat din turul al doilea. Cele doua echipe teleormănene, calificate în această fază, au nimerit peste adversari destul de puternici.

Turris Turnu-Măgurele va evolua împotriva echipei Rapid II Bucureşti, meciul urmând să aibă loc pe stadionul Municipal din Turnu-Măgurele. FCM Alexandria va întâlni, tot pe teren propriu, echipa CS Vişina Nouă.

Meciurile se vor disputa marţi, 16 august, începînd cu ora 17.30. Amintim că din turul IV vor intra în competiţie şi echipele din liga a doua, astfel că ar fi o ocazie pentru publicul teleormănean să vadă la lucru, într-un meci oficial, echipe din liga a II-a.

 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
cristi pe 15 August 2011, 08:12
#15
copiat
am vazut destule stiri copiate de voi de pe teresport, inclusiv asta si cea cu delapidarea lui tepurica. E frumos?
Ultras Turris pe 13 August 2011, 20:09
#14
din nou
Daca turnenii nu sustin echipa, atunci sunt cu adevarat indreptatiti sa se mute de tot la Buc*resti. Pentru turneni, sa ne buc*ram de fotbal nu este un drept, ci un privilegiu. Pentru ca, fara dl. Ionescu, fotbalul turnean ar fi mort. Asta e realitatea cruda. \\n\\nAsadar, sa le tinem pumnii turnenilor!
Ultras Turris pe 13 August 2011, 20:09
#13
pentru tartau si kalon
E foarte bine ce face dl. Ionescu. Ar trebui sa ne buc*ram ca putem sa aflam usor informatii despre echipa noastra. Nu avem TV local, la radio slabe sanse sa auzim ceva de bine. Publicul turnean e avid de fotbal, iar dl. Ionescu tocmai ca potoleste aceasta sete prin numarul mare de articole ce apar despre echipa pe Liga2.ro. Inainte de www.dunareaturris.wordpress.com, nu exista mai nimic, nu puteai sa afli nimic de Turris. \\nMacar in fundatura aceasta de tara, ar trebui sa fim aproape de echipa noastra, o echipa mica dar cu ambitii mari. Lasati-i sa demonstreze ce pot, nici macar nu au apucat sa arate ce pot pana acum - pentru ca numai intr-o tara ca Romania putem vedea atatea rautati si barfe.
marian pe 13 August 2011, 16:51
#12
e doar ranchiuna si invidie in comentariile voastre
eu zik sa lasam sa vb rezultatele.in campionatul trecut tot asa il criticati pe m.ionescu.si am batut pe slatina,visina,caracal,motru,rovinari..iar de laudat,nu stiu unde se lauda,d-nul ionescu..chiar era suparat de rezultate.aa..ca are ambitii mari.pai are,nene,ca il cunoaste toata lumea,si stie ca atunci cand incepe un lukru,vrea sa-l termine.si vrea sa o faca bine.asa,ca,nu mai fiti rautaciosi si dati pronostic*ri.ca nu castigati nimik.incercati la astra.
ion dahl tomasson pe 13 August 2011, 10:28
#11
am scris istorie la turris
ma voi razbuna pe turris cand voi promova cu uda!
lipie pe 13 August 2011, 10:17
#10
hal de echipa
eu la 36 de ani joc mai bine decat grasu de ilin!
maru pe 13 August 2011, 10:03
#9
forza turris
avem individualitati dar n-avem echipa!lipsa de omogenitate se vede.fara dantes,bica,ticlea,nedelcu suntem echipa de pluton.
kalon pe 13 August 2011, 09:53
#8
pt ultras turris
nu sunt sunt nici jucator bai ultras turris,sunt un simplu fan care urmareste fenomenul fotbalistic din turnu magurele si nu numai.ideea este ca prea mult apare prin ziare acest patron mihai ionescu.tot respectul pentru ce face la turnu ca daca nu era el echipa nu se inscria in divizia c,dar prea mult se lauda.o sa vedeti ca a apucat in cea mai grea serie dintre cele 6 si nu o sa promoveze,o sa retrogradeze impreuna cu alexandria!
tartau pe 13 August 2011, 09:42
#7
sa moara ultras turris
la ce echipa are turris ar trebui sa va plangeti de mila
5 pe 13 August 2011, 00:52
#6
piei kaloane
baaaaa noi ai vom bate mar desi vor aduce aminte de turnu magurele toata viata lor
y pe 12 August 2011, 22:38
#5
chiar,tu unde joci ??
))))))))))))kalon=nostradamus=mama omida=un maaare frustraaaat.
y pe 12 August 2011, 22:34
#4
elena_magdalen@yahoo.com
uitati-l pe nebunu asta..si p-aici esti,ma?nostradamusule care esti.pacat ca te risipesti asa,ca ai talent.)))))))))
Ultras Turris pe 12 August 2011, 20:36
#3
a retrogradat kalon..
Kalon, am vazut ca te-ai dat in stamba si pe liga2.ro, mai bine vezi-ti de treaba. Probabil ca esti unul din jucatorii dati afara de dl. Ionescu si in momentul de fata iti exprimi frustrarile.
kalon pe 12 August 2011, 11:19
#2
echipa de retrogradare
ambele echipe vor iesi din cupa intrucat intalnesc adversare mai bune valoric!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.