"Maşină nouă, după 6 luni de mers prin Turnu, trebuie să-i schimb bucsaraia" - comentariul săptămânii.

21 Martie 2015, 00:03 | 6999 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Strada principala din Turnu-Magurele.

Turnu-Măgurele are multe probleme grave, incepand cu  lipsa locurilor de muncă pana la corupţia generalizată. Primăria este instituţia care răspunde pentru situaţia gravă a oraşului, mai ales că actuala conducere  a avut tot timpul din lume să arate ce poate. Infrastructura rutieră, deşi suntem cunoscuţi la nivel naţional pentru contractele atribuite firmei de casa a lui L.Dragnea,  este sub orice critică. In prima decada a  lunii martie a început marea plombare de primăvară. Am spus "marea",  pentru că sunt străzi unde asfaltul este format numai din plombe unite prin alte plombe. Altfel spus, în Turnu se toarnă plombe, nu asfalt. Să zicem că nici plombarea nu ar fi ceva ieşit din comun, însă plombele rezultate au formă de cocoaşă sau gâlci. Iată ce spune un şofer referitor la marea plombare: "Dragă primare ( cu p mic ), aia numeşti, mă, tu plombare în asfalt ? TU stai lângă oameni când se asfaltează să vezi cum se face ? Maşină nouă, după 6 luni în Turnu, trebuie să îi schimb toată bucsaraia pe faţă ! Ruşine, du te acasă!"  Va lasam pe dumneavostra sa comentati spusele acestui cititor.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Guess Who pe 21 Martie 2015, 18:52
#5
MESAJ BOMBA ROMANIA 2015 !


CAM ASA STA TREABA IN POLITICA



https://www.youtube.com/watch?v=Z2rCcQKVcQU



JOS CU MAFIA POLITICA PSD !!!
Diamant Nefinisat pe 21 Martie 2015, 18:46
#4
MDAA A!
LA NOI IN TURNU MAGURELE DECAT CIORILE FAC CUIB PE MAGURELE !!!



STAZILE ORASULUI SUNT PRAF, ASTA SE DORESTE, LUCRARI DE MANTUIALA SI DE PROASTA CALITATE CA SA SE POATE FACE NOI SI NOI CONTRACTE DE INTRETINE = BANI, BANI, BANI !



E CRIMA ORGANIZATA LA NIVEL INALT !!! SPAGI DE MILIOANE DE EURO !!!



SUNTEM FURATI PE DOUA PARTI SI DE DRAGNEA SI DE TI*GANI !!!



ASTA VREA DRAGNEA, TINEREA LOCUITORILOR JUDETULUI SUB PAPUCUL SARACIEI !!!



PUTIN MAI AI SI TE DUCI SI TU LA PARNAIE - DRAGNEA !!!!
Soferu' pe 21 Martie 2015, 11:29
#3
Prea multe gropi !
Situatia asta se intalneste in toata tara . Dar cum la noi in Turnu Magurele, nici pasarile nu isi mai fac cuib, datoria saraciei prea mari, cum sa isi mai dea' primatul ( cu p mic ), interesul fata de cetateni ? Normal ca ne tine in ca in evul mediu, in mare saracie pentru a ne manip**a cum doreste . In mare parte am ramas doar pensionari, oameni de varsta a 2- a si o mica, mica parte de copii care merg la gradinita ( urmeaza sa se inchida 1-2 scoli, datorita lipsei de elevi ) . Gropile in Turnu Magurele, e ceva de speriat ! Ii dau dreptate celui care a postat comentariul din articol, pentru ca asa este . Sunt foarte putine strazi, fara o mica denivelare sau o groapa, ca in rest e jale . Si eu schimb de mai multe ori bucsaraia in dec*rsul unui an . Iar pentru numarul 1 - Costi, tu sigur ai bicicleta de postezi astfel de comentarii . Pacat ca e un oras din care se poate face chiar turism, o plaja . Oricum in orasul asta nu se merita masina noua, ca e pacat de ea .
MANU pe 21 Martie 2015, 11:06
#2
TOATE STRAZILE DIN TURNU SINT PRAF
LUCRARILE FACUTE DE TELDRUM SINT FACUTE PROST SI CU BANI FOARTE MULTI.DECI,FURT SI IAR FURT.CINE A SEMNAT PENTRU CONTRACTELE CU LUCRARI DE CATRE FIRMA TELDRUM TREBUIE SA RASPUNDA.
costi pe 21 Martie 2015, 07:41
#1
gropar
Cand esti prost,poti sa schimb masina tot degeaba !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.