Pacha Man feat. Alex Velea - Aia e [video HD]: melodia săptămânii.

18 August 2013, 00:04 | 2236 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Pacha Man si Alex Velea.

Melodia acestei saptamanii este  una care are sanse sa devina hitul acestei luni. Piesa "Aia e", interpretata de Pacha Man si Alex Velea, este una care destinde atmosfera, te face sa dansezi fara sa vrei.


Pentru că vara nu s-a terminat încă, party-ul început de Alex Velea în "E marfă tare" continuă în videoclipul lui Pacha Man – Aia e, în acelaşi cartier vesel, de la lăsarea serii şi până în zorii zilei. Rând pe rând îşi fac apariţia zeci de fete frumoase, dintre care – aşa cum spune refrenul – numai una provoacă nebunie. Aia e! Împreună cu Alex Velea, Pacha Man cântă despre fata aceea care te pune pe jar şi care îţi ocupă toate gândurile, nelăsându-te să dormi. Aşa fată, aşa videoclip, pentru că imaginile pe care urmează să le vedeţi vă vor tăia respiraţia.

Iata videoclipul piesei, incarcat de pe youtube:

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.