Allexinno & Starchild – “Nada Sem Você”: Melodia săptămânii.

02 Iunie 2012, 00:01 | 4328 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Allexinno & Starchild

Melodia acestei saptamani este "Nada sem voce", interpretata de Allexinno si Starchild. După succesul înregistrat cu “Senorita”, cei doi revin cu un nou single intitulat “Nada Sem Você”.  Single-ul de debut al proiectului Allexinno & Starchild a fost revelaţia verii 2011, situandu-se pe locuri fruntaşe în toate topurile din România. In plus, “Senorita” le-a adus lui Allexinno & Starchild o nominalizare la Romanian Music Awards, categoria “Best New Act”.

Succesul nu s-a oprit la graniţele României, “Senorita” a ajuns cea mai difuzată piesă din Bulgaria fiind şi nominalizată la Balkan Music Awards, la categoria “Cea mai bună piesă românească din Balcani în 2011”.

Dacă refrenul în spaniolă a făcut “Senorita” să se remarce în peisajul muzical, la “Nada Sem Você”, limba portugheza este cea care oferă piesei un aer aparte. “Nada Sem Você” este o piesă de vară, cu ritmuri de dans, care spune o frumoasă poveste de dragoste.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.