Crăciun Fericit!

26 Decembrie 2012, 00:08 | 5910 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Crăciun Fericit!

E vremea colindelor, vremea bucuriei, când minunea naşterii Mantuitorului cuprinde sufletele şi le înnobilează. Fie ca Magia Sărbătorilor de iarnă, cu zvon de cintece şi clopoţei, să aducă fericire, sănătate şi bunăstare în căminul dumneavoastră. Redactorii site-ului turnucustiri.ro urează tuturor celor ce îl citesc toate cele bune și să aibă o zi îmbelșugată și plină de bucurie! Crăciun Fericit!!!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Unul,doi,mai multi pe 27 Decembrie 2012, 15:12
#3
LA MULTI ANI SI MULT CURAJ !
Poate sa para exagerat,dar,pentru unii dintre noi,si nu suntem putini,reprezentati o ultima speranta in contextul actual in care traim.Sa mergeti inainte cu mult mai mult c*raj si cu informatii cat mai reale.
doina pe 26 Decembrie 2012, 11:25
#2
La multi ani !
Craciun Fericit !!!!!!!!!!!! tuturor celor de la Turnucustiri si sa nu lasati din plesneli,nici in 2013,puslamalele care din nefericire ne conduc..\\nLa multi ani !!!!!!!!!
EU pe 25 Decembrie 2012, 22:11
#1
! :)
Craciun Fericiti Turnucustiri!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.