Magazinul cu CD-uri - poveste cu morală.

25 Septembrie 2011, 00:19 | 5232 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

Era odată un băiat născut cu o gravă maladie. O maladie pentru care nu exista un leac. Avea 17 ani, dar putea muri în orice moment. Trăia în casa lui, sub asistenţa permanentă a mamei sale...

Obosit de stat în casă, a decis să iasă măcar o dată. Ceruse permisiunea mamei sale. Ea a acceptat. Mergând prin cartierul său, se uită pe la magazine.

Trecând pe lângă un magazin de muzică, privi prin vitrină şi observă prezenţa unei tinere fete de vârsta lui. A fost dragoste la prima vedere. Deschise uşa şi intră, privind la nimic altceva decât la fată.

Apropiindu-se încet, sosi la tejgheaua unde era fata. Ea îl privi şi îi spuse surâzând: "Pot să te ajut?'' În timpul acesta el gândea că acela era cel mai frumos zâmbet pe care l-a văzut în viaţa sa. Simţea impulsul de a o săruta. Bâlbâindu-se îi spuse: "Da........hmmmmmmm...........ummmmmm. Mi-ar plăcea să cumpăr un CD. Fără să se gândească, prinde primul CD pe care îl vede şi îi dă banii. "Vrei să ţi-l împachetez?" întreabă fata zâmbind din nou. El îi răspunse că da. Încetişor, ea merse în magazie şi se întoarse cu pachetul şi i-l dă băiatului. El îl ia şi iese din magazin...

Se întoarse acasă şi, din acea zi, mergea la acel magazin în fiecare zi să cumpere un CD. Fata îl împacheta mereu, iar el se întorcea acasă şi îl băga în sertar.El era prea timid pentru a o invita în oraş şi de câte ori încerca, nu reuşea niciodată. Mama lui a aflat de această situaţie şi îl încuraja să încerce... aşadar în ziua următoare el îşi făcuse curaj şi se duse la magazin. Ca în toate celelalte zile... îşi cumpără un CD şi ca intotdeauana ea îl împacheta. El a luat CD -ul şi în momentul în care fata era distrată, a pus repede o foaie cu numărul lui de telefon pe tejghea, apoi a ieşit în fugă din magazin.

"Dringggggggg'' Mama lui răspunde la telefon. "Alo?????'' Era fata ce întreba de fiul ei. Mama îndurerată a început să plângă în timp ce zicea: "Nu ştii??????... a murit ieri." A fost o tăcere îndelungată întreruptă de plânsul mamei. Mai târziu mama lui a intrat în camera fiului pentru a şi-l aminti. Decisese  să se uite prin lucrurile lui. Deschise sertarul şi, cu mare suprindere, găsi un munte de CD-uri împachetate. Nu era nici măcar unul deschis. A cuprins-o curiozitatea, văzând atâtea şi nu putu rezista: a luat un CD şi s-a aşezat pe pat, uitându-se, când un bilet iese din pachetul din plastic... Mama l-a luat pentru a-l citi. Pe  bilet  scria: "Eşti frumos!!!!!!!! Ai vrea să ieşi cu mine?? Te iubesc... Sofia." Mama emoţionată deschise şi alte CD uri şi găsise şi alte bilete; pe toate scria acelaşi lucru.

MORALA: Asta e viaţa. Nu aştepta prea mult pentru a-i spune cuiva special ceea ce simţi. Spune-i astăzi. Mâine ar putea fi prea târziu.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
no name pe 28 Septembrie 2011, 03:13
#1
cydy:)
Daca tot te crezi \\\"dăştept\\\", ai măcar bunul simţ şi pune în ghilimele textul de mai sus.\\nAltfel te poţi trezi cu un proces de plagiat de nu are familia ta bani să plătească în toată viaţa. Că pe tine degeaba te vinde, nu se cumpără nulităţi.\\nNu te supăra, că nu doar tu eşti O, ci toţi cei care semnează \\\"bombele\\\" din acest..., nici nu prea am un nume să-i dau
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.