Faza de cascadorii rasului la CSM Alexandria - Tunari. Conducerea clubului da vina pe ghinion, pe faptul ca oaspetii au inscris mai mult ca ei si pe tot felul de dusmani inchipuiti

03 Martie 2024, 22:53 | 2012 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Fotbal

Echipa are sansa sa fie retrogradata inainte de play-out. Bani cheltuiti ca sa te faci de ras. 

Pagina Facebook CSM Alexandria - "Deși pare o frază șablonardă, folosită în multe alte situații, echipa a jucat bine, înfrângerea fiind nemeritată. În minutul 14, fundașul nostru dreapta, Acuna, a gafat nepermis pentru experiența lui. El avea prim planul la o minge, dar în loc să o degajeze sau să o paseze, a preferat să încerce să protejeze, în speranța că va ieși afară. Dragoș Gheorghe, extrema stângă de la Tunari, a ținut mingea în teren profitând de căderea lui Acuna, a pătruns nestingherit și a șutat, la colțul scurt, nici portarul Balauru nefiind pe fază.
Așa s-a marcat singurul gol al meciului."
Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.