Turnu-Măgurele - între manea și intelectualitate.

24 Noiembrie 2011, 00:04 | 3730 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Colegiul National Unirea Turnu-Magurele

Profesorii din Turnu-Măgurele au ajuns subiect mediatic, însă nu pentru performantele lor de la catedră ci pentru faptul că nu sunt plătiți de peste două luni. Situația a ajuns la paroxism, dar nici acum, în al 12 -lea ceas, nu se găsește o solidaritate între profesori. Nu acesta este insa subiectul editorialului de astăzi, ci învățămintele și constatările după câteva zile de proteste anemice. Nu mai sunt speranțe pentru următorii 20 de ani, pentru că profesorii, care îi pregătesc pe elevi, sunt mediocri și nu au coloană vertebrală, îi învăța pe elevi să fie lași, prin propriul exemplu din aceste luni.

Cum e posibil să accepte să-și bată joc de ei un analfabet, care se semnează profesor? De cine vă temeți, doamnelor și domnilor? Trebuie să conștientizați că sunteți o forță, că nicio autoritate, cu atât mai puțin primarul, nu vă poate face ceva dacă vă solidarizați. Vă puneți singuri piedică din cauza lașității. Sunteți ultimii reprezentanți ai intelectualității orașului  și dacă nu vă treziți, atunci e rău de tot. Nu așteptați ca cineva să vină să vă rezolve problemele, luați atitudine și fiți solidari, aceasta este singura șansă pentru ca orașul să se schimbe în bine.

În acest an, deși se știa că vor fi mari probleme cu asigurarea căldurii în școli, ați văzut că primăria a făcut ceva? Majoritatea școlilor nu au centrale termice, iar sistemul centralizat de căldură nu funcționează. Se știa acest lucru de mult timp, dar nimeni nu a luat atitudine. Chiar credeți că cei de la centru vor veni să rezolve situația din Turnu-Măgurele?

Sunt vinovati si in alte parti, dar  principalii vinovați sunt cadrele didactice, care nu se  implică în nimic și sunt mai dezbinate ca oricând. Profesorii sunt lipsiți de vlagă precum un  adolescent bolnav de viciul masturbației în fața calculatorului. Se lasă manipulați de indivizi implicați politic și se trezesc că sunt batjocoriți și umiliți. Considerăm că profesorii nu trebuie să se simtă ofensați de tonul acestui articol, însă nu noi îi jignim, ci ei sunt jigniți de un primar care e în stare să-i lase nemâncați. Schimbați-vă atitudinea și nimeni nu vă poate face rău.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
666 pe 24 Noiembrie 2011, 18:11
#3
parerea mea@eleva
Io cred ca vrei acasa din alt motiv.
eleva pe 24 Noiembrie 2011, 09:27
#2
unii da, altii nu
La Colegiul David Praporgescu din Turnu Magurele nimeni nu este in greva. Aveti idee ce sa intampla? De ce nu ne da si noua drumu acasa? Ca murim de frig, io chiar m-am imbolnavit...
profesoara pe 24 Noiembrie 2011, 07:05
#1
Veniti la Primarie maine,25.11.2011,ora 10
Maine,25 noiembrie 2011, am inteles ca la Primarie se vor intalni pe ascuns, cativa directori de unitati de invatamant,lideri sindicali agreati de Mohanu, parlamentari PSD si reporteri de la cateva televiziuni.De ce acest acest lucru nu este adus la cunostinta cadrelor didactice de catre liderii sindicali care ar trebui sa apere interesele salariatilor din invatamant? Cu ce i-a platit Mohanu pe acesti donmi, pentru a pastra secretul? Efectiv ni s-a recomandat sa pastram discretia. As mai avea o intrebare: cetatenii orasului care tremura in locuintele neincalzite, nu ar trebui sa fie instiintati despre acest fapt? Iar noi, profesorii, cat mai suportam minciunile acestui nesimtit de primar?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.