Turnu-Măgurele din zilele noastre!

24 Iunie 2011, 00:18 | 5598 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Turnu-Magurele, un oras cu multa mizerie, la propriu si la figurat.

 Din oricare parte ai intra în oraş, dezamăgirea este la fel de mare şi două întrebări, la care sigur nu vei găsi răspuns, îţi trec prin minte: să fie sărăcie? să fie incompetenţă? Indiferent dacă circuli pe jos, cu maşina sau cu un alt mijloc de transport, străzile oraşului te supun unui adevărat slalom uriaş.

Gropile presărate sistematic sunt dublate de mormane de gunoi, aranjate după placul fiecăruia. Fiecare adunătură de reziduri menajere are ca paznici cîte o haită de cîini şi de pisici, care îşi sporeşte numărul de membri cam de două ori pe an. În Turnu-Măgurele există minţi luminate, există ochi care văd, guri care se plîng că ne acoperă mizeria, dar nimeni nu face nimic să înlăture aceste neajunsuri. Primarul oraşului este ocupat să monteze  băncuţe şi porţi din lemn, nu este interesat de viaţa turnenilor. Trăim în mizerie şi, ceea ce este mai rău, am ajuns să considerăm normal acest lucru.  

Actuala administraţie locală, nu doar primarul, are o vină substanţială în ceea ce se întâmplă în oraş. Imaginea oraşului este groaznică: tomberoane negolite, străzi nematurate, coşuri rupte, spaţiile verzi şi incintele blocurilor pline de flacoane şi hârtii, etc. De 15 ani în fruntea oraşului, domnul primar nu a reuşit să facă nimic în ceea ce priveşte curăţenia oraşului. Imaginea "rablelor" care ridică tomberoanele este emblematică pentru Turnu-Măgurele. Ce mai aşteaptă primarul pentru a înlocui cele două "antichităţi"? Oare, se vede vreo luminita, pentru oras, la capătul tunelului? 

 

 

 

 

foto:panoramio

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
valy pe 24 Iunie 2011, 21:51
#2
:))
dupa sorburile astea sarea noi cand mergeam la baie. si baga apa pe elesmile)) super tare
Roni pe 24 Iunie 2011, 08:37
#1
Turnenii sunt de vina
Cine a votat pentru acesti nesimtiti si hoti ? Cei care le-au dat girul,sa-i suporte,dar,se pare ca cei de la care nu vor mai vedea votul,sunt din ce in ce mai multi.Asadar turneni,treziti-va pana nu va fii prea tarziu !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.