Aţi întâlnit "şoferul manelist" în Turnu-Măgurele?

20 Mai 2011, 00:02 | 6397 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Soferul manelist

A apărut, de mai mult timp, o nouă specie de "şoferi" şi în Turnu-Măgurele.  Îi vedeţi circulând zilnic prin oraş cu maşini  scumpe.

 Sunt rapizi, pentru că nu pot fi nimic altceva, în afară de negustori de droguri sau combinatori de terenuri. Cel mai bun lucru din viaţa lor e motorul, făcut de un neamţ cu mult mai deştept, însă şoferii noştri nu par să sesizeze ironia. Le place să împartă: pumni, muzică, opinii. Ştiu despre tine că eşti prost. Ştiu că ei "e destepţi", iar viaţa, în felul ăsta, devine foarte simplă. De-aia şoferii manelisti sunt cei mai relaxaţi dintre românii care au rămas în ţară. Scuipatul seminţelor şi ranjitul tâmp, treningul şi lanţurile de pleu (tablă, tinichea) de la gât, gagicuţa bună foc, da` proastă rău, privirea înceţoşată şi pierdută în meandrele spaţiului, caracterizeaza acest tip de sofer. 

Când te întrebi, de ce Mazăre a pus palmieri la Constanţa, răspunsul e limpede pe şosea: pentru că maimuţele erau deja acolo. Şi nici n-aveau duşmani naturali. Credem că aţi văzut destule exemplare de acest tip în oraşul nostru.

 Ar trebui să-l rugăm pe Mohanu să monteze şi în Turnu-Măgurele nişte palmieri, pentru că numărul "maimuţelor" din oraş a crescut foarte mult şi au nevoie de un loc unde să-și demonstreze calitățile: cele de maimuță.

 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
gogo pe 13 Iulie 2011, 17:44
#5
puahhhhh!
din pacate asta-i nivelu\\\' la care s-a ajuns. scoala nu, in schimb manele. puahhhhh! ce bine o meritam! toti ti**nii burtosi si libidinosi umbla cu tirele care pentru niste euroi fac tot tacimu\\\'.da\\\' repet, o meritam din plin.
fr pe 12 Iunie 2011, 22:12
#4
cin
fara cuvinte pentru niste maimute cheese snake snake
souladdition pe 01 Iunie 2011, 21:49
#3
Din pacte....
...asta e lumnea in care traim: manele, masini nemtesti, lanturi de aur cat lantul porcului de altadata (de cele mai multe ori \\\'plutind\\\' peste un scarbos tesut adipos plin de mici, carnati si bere) si care pretind ca au legea lor si ca atare totul li se cuvine. Multe ar fi de spus, dar lehamitea ma supune tacerii...\\nImi permit un post scriptum pemtru cel ce se intituleaza GOGU; incearca sa-ti vezi barna din ochii tai si apoi pe cea a altora. Imi fac si un MEA CULPA ca imi perimt sa-ti spun ca SCRII se scrie asa si nu SCRI,pacat ca l-ai uzitat si a doua oara, daca era o singura data banuiam ca este doar din greseala, persistand insa...., inca o data SCUZE!
gogu pe 23 Mai 2011, 09:30
#2
grav, foarte grav!
Intai pentru `Manelu`.\nStiu ca te grabesti dar, ar fi bine sa scri corect pe romaneste!\nDe ce pocesti limba? Cine te-a invatat sa scri Kiar? CHIAR, baiatule este foarte corect,etc. Tu spui despre manelisti? Nu crezi ca scrisul tau seamana cu ...manelistii?\nHai, Manelu, ca poti! Nu te mai prosti.\nAi dreptate in general! Specia asta este dezgustatoare.\nSa stii ca pe foarte multi ii vei vedea in campania electorala ajutandu-l pe Mohanu. Nu este exclus sa-i ajute si pe altii...\nGeorge are dreptate, inca odata...ca-i socoate needucati.\nDar, pericolul este mare din partea lor ca pot provoca accidente grave.\nSi intre localitati se dau...zmei.\nCred ca politia ii stie dar...tace!\\nNoi, ceilalti, vom face eforturi pentru a-i evita.\nS-auzim de bine!
Manelu pe 22 Mai 2011, 18:23
#1
Așa e...
D ce te miri George k snt d-ăștia în Turnu Magurele? Mulți sunt d la țară veniți aici la școală. Școală d care s-a ales prafu. Sunt unii copii atât d proști d ramai traznit, kiar analfabeți. E ceva normal pentru Turnu Magurele.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.