Dragnea şi Vîntu - cine se aseamănă, se adună.

01 Mai 2011, 00:38 | 5131 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Sorin Ovidiu Vantu

Prietenia, dintre un baron local şi un mogul media, a ieşit în evidenţă cu ocazia alegerilor din 2009. De atunci şi până astăzi, românii au putut afla ce mafioţi aveam "norocul" să ne conducă. Stenogramele,  înregistrărilor din dosarele lui Vîntu, ne arată dimensiunea corupţiei şi pericolul ca structurile statului să nu mai poată reacţiona.

Dragnea şi Vîntu fac parte dintr-un Sistem, care dorea să stăpânească România. Dragnea deja pusese stăpânire pe un judeţ şi se comporta ca un jupân. Vîntu a vrut să pună o marionetă în fruntea ţării. România a trecut milimetric pe lângă pericolul transformării într-o ţară în care nu se mai făcea diferenţa dintre stat şi mafie. În ţările civilizate, statul şi mafia sunt separate şi foarte rar li se unesc drumurile. La noi, statul şi mafia aveau şansa să formeze un cuplu. Dictatura legii, într-un stat puternic, le provoacă "greţuri" acestor campioni ai hoţiei.

 

Când Vîntu a fost arestat prima dată, Dragnea i-a luat apărarea şi a spus că acesta este victima statului poliţienesc, instaurat de "dictatorul" Băsescu. Dovezile, tot mai clare, că Vîntu este vinovat pentru multe nenorociri din ţara asta, şi faptul că acesta nu mai are puterea să se salveze din ghearele justiţiei, îl sperie şi pe Dragnea. Jupânul este conştient că doar politica îl mai salvează de răspunderea în faţa legii şi va pune pe masă tot capitalul de care dispune. Foarte mulţi bani au plecat din judeţ, pentru ca baronul roşu să poată ajunge într-o funcţie înaltă, şi mai mulţi, sunt necesari pentru a-şi menţine poziţia. Imperiul firmelor,  creat în jurul dumnealui, a supt banul public al judeţului.

 

Teleormanul a fost şi va mai fi furat de Dragnea, atat  timp cât  acesta continuă să mai deţină preşedinţia Consiliului Judeţean. Dacă vrem ca judeţul să îşi revină economic, trebuie  să nu mai oferim încrederea noastră acestui şmecher. Dragnea şi Vîntu au făcut afaceri împreună, primul şi-a plătit apariţiile la irealitatea oferind un contract, de împădurire,  firmelor lui Vîntu, prin Consiliul Judeţean. Dacă ţinem cont de susţinerea mediatică de care s-a bucurat PSD-ul, în cazul câştigării puterii de catre acest partid, Vîntu şi-ar fi luat tainul fără ca cineva să-i pună beţe în roate.

 

 

foto:mediafax

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
gogutzu pe 08 Noiembrie 2011, 08:38
#2
aducere aminte
da\\\' cind un candidat la presidentie, se intilnea pe la ora doua noaptea intr-o parcare la tincabesti cu vintu, asta ca sa scape de ochiu\\\' lu\\\' bombonel, isi mai aminteste cineva? acu\\\' e prezident. si vintu\\\' la puscarie. la anu...poate o fi invers.
livian pe 04 Mai 2011, 11:19
#1
cirdasie
Ca se aseamana,este lucru clar,ca se aduna,o sa vedem cind vor termina cei de la financiar controlul .Bine ar fi sa nu il lase pe Vintu,sa astepte prea mult. wink
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.