Băsescu - cel vinovat de tot ce se întâmplă

18 Februarie 2011, 20:37 | 4963 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal

Băsescu este personajul principal al zilelor noastre. Este făcut vinovat pentru tot ce e rău  în vieţile noastre. Poate fi cea mai bună scuză pentru tot ce ni se întâmplă, poate să influenţeze procurori, judecători, poliţişti şi tot ce ne poate afecta vieţile. Chiar dacă nu joacă acest rol, mass-media inventează, deoarece el a spus că preferă să fie jucător.

O parte a opiniei publice crede că este şi antrenor, eu zic că este antrenor-jucător. Acest personaj are un merit: datorită lui am aflat multe şi dezbaterea publică este la ordinea zilei. De la "aici sunt banii dumneavoastră" la moguli şi arestările practicate de procurorii DNA, toate acestea sunt marca Băsescu.

Partea negativă este că a luat din banii bugetarilor şi că a impus măsuri de austeritate. "Spuneţi românilor adevărul şi nu mai ascundeţi realitatea", aşa le zice celor care doresc să-l suspende. Adevărul este dur şi nu poate fi digerat de cei care trebuie să suporte măsurile de austeritate. Stimulentele nu se mai pot da decât acelora care merită, nu la toată lumea. Cine depăşeşte planul primeşte stimulente, cine nu, doar salariu. De aici a început un scandal, de unde românul a putut afla cum o pătură privilegiată beneficia de avantaje la care, cei mai mulţi, nici nu visam.

Este un "dictator" căruia poţi să-i spui că este "javră ordinară". Nu vi se pare că această imagine este construită de o media mogulesciana şi că nu prea se potriveşte cu ceea ce ar trebui să fie un dictator? Este primul preşedinte din ţările foste comuniste, care a câştigat două mandate consecutive. A trecut printr-un referendum de suspendare, reuşind să mobilizeze poporul contra majorităţii clasei politice. Al doilea mandat l-a câştigat fiind singur împotriva celorlalţi candidaţi, însă a cerut ajutorul românilor. În sondaje stă prost, dar când intră în ring loveşte cum numai el ştie.

Băsescu este primul parlamentar, şi, din păcate, singurul, care a renunţat la imunitatea parlamentară, dându-şi demisia din Parlament, pentru a fi anchetat în celebrul dosar "Flota". Evident că acest dosar a fost o fumigenă, care mai fâsâie din când în când pe la televiziunile mogulesti. Ca orice om, are şi el păcatele sale, dar este primul preşedinte care a pus oglinda în faţa parlamentarilor şi le-a arătat adevărata faţă.  

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
marius pe 19 Ianuarie 2012, 16:25
#10
bai Marine....
unde sa muceasca ba ? face bine basescu ? nu l-am scris cu litera mica din intamplare l-am scris asa ca e la fel ca tine un comunist de mana a doua si nu mai e loc de asa ceva in Romania, daca cumva faci parte din cei ce mananca de pe spatele poporului cred ca ai sa merci si tu in jos cu el !!!!!!!
gogo pe 13 Iulie 2011, 17:51
#9
in sfirsit realitatea asa cum e!
chiar ca acu\\\' pot zice ca s-a dat arama pe fata. site-ul asta este portocaliu pina la refuz.nimic intimp[lator ca psd, nae si dragnea sunt criticati, ce-i drept pe bune. si in schimb, unde-i salvarea? nu stiti? base erou\\\' natiunii, cel care rescrie istoria, cel ce terfeleste regaliatatea ( ce oroare ),si se ia la trinta cu putin1 pffff, fratilor, disperarea naste orori, ca articolu\\\' asta. si ceea ce e si mai monstruoas, este ca se mai gasesc oameni care mai cred asta. romani, va ordon.....sa traiti bine.....cu totii, ti**nci imputite, gaozari si alte loaze!am zis!
batranul pe 30 Martie 2011, 14:51
#8
BASAESCU?
Basescu?Minte diabolica.Bine ca nu sunteti pensionari sa vedeti cum v-a luat medicamentele prin cei 5,5%
Marin pe 09 Martie 2011, 11:13
#7
E cel mai bun
ROMANILOR NU LE CONVINE SA MUNCEASCA> DIN ACEASTA CAUZA ESTE BASESCU INJURAT SI HULIT.\nLasa ca bine face.
sile pe 08 Martie 2011, 15:24
#6
pt. cristina
Cristina, tu te-ai uitat cu adevarat in oglinda?\n
anti scriitor pe 24 Februarie 2011, 08:48
#5
limba-n c**r!!
esti praf frate....
mari pe 23 Februarie 2011, 17:53
#4
puinbasist
Cel mai libidinos articol ever!\nSpala-te la gura ca esti plin de rahat
cristina pe 22 Februarie 2011, 13:23
#3
sexi
este cel mai urat prsedinte din lume si cel mai mincinos, in campanie zicea ca am iesit din criza si deja avem crestere economica. prin minciuni de acest fel a ajuns presedinte. OARE EL SE UITA IN OGLINDA?, Dragomire ce zici?
jiji pe 19 Februarie 2011, 17:37
#2
pt.ttt
o limba rosie scoasa dintu-n c*r rosu.
ttt pe 19 Februarie 2011, 09:27
#1
pt dragomir
sa mori tu ca asa este?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.