Ce uită apărătorii lui Vântu?

16 Septembrie 2010, 01:16 | 4688 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

Posturile de televiziune proprii sau ale prietenului Voiculescu, ziare ale aceluiaşi Voiculescu şi altele, îl apără pe un individ reţinut, deocamdată, pentru favorizarea infractorului. S.Vântu este apărat precum un simbol, a ajuns să-i fie lăudate  talentul literar şi inteligenţa. Din această pledoarie pro Vantu, noi trebuie să înţelegem că un asemenea om bun nu are ce căuta după gratii.

Ce uită apărătorii lui S.Vântu este faptul că acesta este un infractor de drept comun. Vantu a fost condamnat înainte de `89 pentru că a delapidat fonduri din întreprinderea unde lucra. Toţi aceşti apărători trebuie să ştie acest lucru, Vantu este un infractor recidivist, deoarece el a mai fost condamnat după `89, dar cu suspendare. Aţi auzit la tv că S.Vantu a mai fost condamnat? Nu, apărătorii acestui infractor nu spun acest lucru. Acest fapt îi descalifică moral. Problema e că cei care latră  şi îl apăra pe Vantu jignesc inteligenţa şi bunul simţul al unei lărgi majorităţi, prin faptul că apără  un individ care a favorizat un infractor de mare calibru, condamnat la 15 ani închisoare.
 Libertatea de exprimare are totuşi nişte limite impuse de respectul pentru adevăr şi onestitate. Acest lucru nu este înţeles de nişte caricaturi de jurnalişti precum cei ai Antenelor sau Realitatea, jurnalişti deveniţi marionete în mâinile patronilor lor. Vantu a făcut o declaraţie care spune totul despre moralitatea ziariştilor de la postul deţinut de el.

Vantu a spus că după ce a stabilit cu Băsescu un program de modernizare a statului (sic!), văzând că planul nu este respectat postul Realitatea a devenit neprietenos cu Băsescu. Ceea ce trebuie să înţelegem de aici este că patronul Vântu a dictat o schimbare de atitudine a ziariştilor de la trust, aceştia devenind ceea ce nu  vor să recunoască, nişte tonomate în care patronul introduce monede şi încep să critice la comandă. Aşa-zisa independenţă, clamata de jurnaliştii acestui post, este doar o vorbă în vânt, Vantu fiind cel care le dictează ce atitudine să ia în toate problemele. Aceşti căţeluşi ai lui Vantu sunt cei care lătră  toată ziua clamând nevinovăţia patronului lor.

Ceea ce fac ei nu este televiziune ci prostituţie, atacurile la comandă neavând nimic în comun cu jurnalismul adevărat. 

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.