Fonduri europene, intre D.N.A. si D.N.L.

23 August 2010, 00:35 | 5046 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

 

 Fonduri europene de sute de milioane de euro  au fost atrase în judeţ de funcţionari publici ai CJ Teleorman. Această este declaraţia lui Dragnea Nicolae Liviu, făcută la inaugurarea depozitului de deşeuri de la Mavrodin.

 Dacă este adevărat, ne întrebăm unde sunt aceste fonduri, aceste sute de milioane de euro. Nu am văzut ca judeţul să aibă beneficii de pe urma lor. Firma Teldrum este o abonata la fonduri europene, bani pe care îi foloseşte pentru influenţă politică. Domnul Dragnea este secretar general al PSD şi, cum se spune, "obrazul subţire cu cheltuială se ţine". Ca să nu vorbim despre vacanţele de o luna petrecute în Brazilia. Se plânge domnul Dragnea că DNA-ul a cercetat unele din proiectele cu bani europeni. Va e teamă de ceva, domnule Dragnea? Venit din Brazilia cu poftă de muncă, adică vorbe goale, dumnealui este supărat că unii funcţionari publici nu mai primesc un spor de 75 % la salariu pentru că au adus fonduri europene. E obligaţie de serviciu acest lucru, dacă nu pot să aducă fonduri europene pot pleca şi veni alţii care fac acest lucru.

 Totuşi, suntem curioşi să ştim ce fonduri europene au venit în judeţ şi cine a beneficiat de ele. Nu e greu să-ţi dai seama că de zeci de milioane de euro au beneficiat firmele domnului Dragnea şi prietenilor dumisale. În legătură cu DNA, după ce a devenit ministru de interne, dosarul domnului Dragnea a fost încheiat cu clasicul NUP. Fondurile europene trebuie să ajute judeţul, nu câţiva indivizi.  

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.