Deontologia iRealităţii !

05 August 2010, 20:06 | 4761 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

 Dacă nu v-aţi săturat de istericalele celor de la postul lui Vantu, vedeţi cum nu e zi de la Dumnezeu să nu critice nu-s ce achiziţii făcute  de instituţii ale statului.

 Angajaţii mogulului Vantu nu spun niciodată ceva despre cum câştigă firmele mogului milioane de lei noi pentru împăduriri. Aţi auzit, desigur, de campania "România prinde rădăcini", prin care într-o anumită zonă dintr-un judeţ se plantatu mii de puieţi. Dacă aţi crezut că această campanie este  făcută cu banii lui Vantu, v-aţi înşelat. Nu, nu postul tv plăteşte ci tot noi, contribuabilii. De câştigat câştigă domnul NUS, pentru că aşa-i în afaceri. De exemplu, în luna decembrie 2009, CJ Giurgiu a atribuit un contract de împădurire, în valoare de 2 milioane Ron, firmei Realitatea Media SA, fără vreo licitaţie. Alt CJ, cel din Ilfov, a atribuit un contract în valoare de 2,8 milioane Ron pentru "reconstrucţie ecologică".

 În timp ce zeci de voluntari plantau puieţi prin acele zone, domnii analişti de la Realitatea câştigau mii de euro din drepturi de autor, o găselniţă pentru a nu se plăti impozite la stat, în afară de cei 16 %. Noi, ăştia cu salarii mici, putem să plătim, deontologii iRealităţii, nu. Conturile lui Vantu au fost alimentate cu alte 3,35 milioane Ron, de la CJ Buzău, pentru un contract de "reconstrucţie ecologică forestieră". Nu veţi auzi la iRealitatea nici un cuvânt despre aceste contracte. Oamenii aceia, care toată ziua dau din gură la televizor, de unde să-şi ia contractele de mii de euro pe luna? Din banii noştri, ai proştilor care privim la tv crezând că acei indivizi de pe ecran se gândesc la cetăţeni.

 Baronul de Teleorman, Liviu Dragnea, nu putea lipsi dintre cei care au încercat să ofere bani Realităţii lui Vantu. Ghinion pentru Vantu. Atribuirea contractului de reîmpădurire de către CJ Teleorman a fost contestată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, care a anulat atribuirea la sfîrşitul lunii ianuarie a acestui an. Ne bucurăm că judeţul nu a plătit câteva milioane de Ron lui Vantu pentru o acţiune care sigur putea fi făcută de Romsilva la un preţ de câteva ori mai mic.

 Atunci când priviţi iRealitatea, gândiţi-va ce se ascunde în spatele ei.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
ibrpdDGRHv pe 06 Iunie 2014, 21:45
#1
6gkZELdlVSF
a comentat: Romania are un ritm de dtlzoveare a infrastructuri demn de cartea recordurilor, in senusul negativ. In schimb ne pricepem sa distrugem fabrici, sisteme de irigatii etc. Nu avem nici o scuza, fonduri europene pentru autostrazi au fost si vor fi in continuare, dar din cauza apetitului pentru jaf, nu prea am avut mare succes in accesarea acestor bani. Probabil dupa inca 4 ani cu o noua conducere vom reusi sa atingem borna de 1000 de km de autostrada.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.