Dragnea şi credibilitatea.

29 Iulie 2010, 14:06 | 4840 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal

 Il auzim mereu vorbind pe domnul Dragnea, ba la posturile tv ale mogulilor, ba la radioul personal. La postul de "stiri" al lui Vantu (agentul NUS din documentele Securitatii comuniste) domnul Dragnea este invitat, mai ales, de doamna Oana Stancu, cea care a facut parte dintr-un juriu la Alexandria, alaturi de domnul Dragnea, la un concurs de Ziua Europei.

 Evident ca doamna Stancu  si-a primit tainul si il  prezinta pe domnul Dragnea intr-o lumina favorabila. Ca acesti pseudo-jurnalisti primesc sume urise de bani o dovedesc documentele ANAF sau contractele de drepturi de autor publicate in ziare. Ceea ce fac ei pentru acesti bani este sa latre continuu la Basescu si la guvern. "Cainii de paza ai democratiei" au ajuns potai jalnice in curtile unora ca Voiculescu sau Vantu, informatori dovediti ai Securitatii comuniste. Ceea ce supara foarte mult sunt asa-zisele sondaje de opinie facute la cererea lor. In aceste sondaje se vad cocotate la guvernare partidele care au facut ca Romania sa intre intr-o criza economica grava.

 Il auzim vorbind pe domnul Dragnea: "Guvernul acesta nu are credibiltate". Dar, dumneata, domnule Dragnea ai credibilitate? Cine iti da credibilitate, faptuil ca ai ajuns sa conduci de 14 ani un judet, ca esti etern in functie, ca te-ai imbogatit fara nicio masura? Care este credibilitatea, domnule Dragnea? "In septembrie vom publica un document cu solutii pentru iesirea din criza". Pai,  doi ani de zile, ce-ati facut? Ati fost la guvernare 9 luni si, dupa aceea, ati avortat un "prostanac", ce n-a fost in stare sa castige alegerile prezidentiale, cu toate ca a fost sustinut de toate partidele politice romanesti in afara PDL-ului. Guvernul actual a venit cu o solutie, buna sau rea, dar dumneavoastra nu aveti nici una. Daca aveati vreuna trebuia sa veniti cu ea acum cateva luni, nu sa latrati la televizor, ca aia nu-i buna, ailata e gresita, etc, dar nu sunteti in stare sa propuneti altceva.

 Nu mai aveti credibilitate, domnule Dragnea  si acest lucru o sa influenteze alegerile. Scorul electoral se poate modifica, dar credibilitatea oamenilor, niciodata.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Radu pe 30 Iulie 2010, 16:06
#2
părerea mea
Măi, Roco, băiatule!\nSe pare că există la domnia ta o problemă de percepție.\nPoate că ai dreptate în multe privințe dar să-l faci pe Cris aproape...ministru, primitor de fonduri, este prea de tot. Vezi, percepția asta a ta este greșită. Or mai fi și altele.\nDomnule, eu cred că trebuie să mai crești... \nNu va trece mult și vei înțelege ce se petrece pe aici, prin orașul acesta dunărean cu care sunt sigur că bunicii tăi, dac-or fi fost de prin părțile astea, s-au mândrit cândva. Da, cândva, aici a fost altceva. Cred că au existat și oameni cu care locuitorii se puteau mândri...\nAcum, pentru că nu am nimic cu nimeni, îți urez din suflet să citești cât mai multe cărți și, evident, să fii sănătos!\nDe fapt, tuturor le urez la fel.\nCu bine, dragă Roco!\n\n
rocco pe 30 Iulie 2010, 08:49
#1
fara minciuni
Draga Cris,\nSe vede clar ca esti pro Basescu\nDar ce lucruri bune a facut acest marinar, care este prin guvern din 1990, cand a ocupat functii de ministru, apoi presedinte de partid, iar de 6 ani presedinte ?\nSa-ti fie rusine si tie si celor asemenea tie, care iau apararea celor ce ne saracesc mai mult cu fiecare zi ce trece !\nProbabil ca tu primesti destul, de la cei pe care ii lauzi, cred ca nu ti se taie din salariu 25%.\nPoate primesti fonduri ca Udrea,Berceanu, Blaga, Videanu, taind frunze la caini.\nCam scump platim noi frunzele acestea, ca sa puteti voi sa va faceti plinul.\nLa fel ca si frunza lui Udrea,pentru promovarea Romaniei la Shanghai, pe care o putea lua de pe internet cu 200 de dolari.\nDar de ce sa nu dea ea 890.000 de euro, ca doar nu platea din banii ei, sau ai lui Cocos, ci din banii nostri, ai prostilor care suportam batjoc*ra lor ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.