De ce este Turnu-Măgurele în criză economică?

20 Iulie 2010, 14:22 | 5567 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal

 România a ajuns în situaţia actuală din cauza unui consum deşănţat, politica lui Tăriceanu, Geoană şi Vosganian. Aşa-numita dezvoltare a ţării s-a bazat pe un consum anormal, nu pe investiţii. Puteţi să-mi daţi exemplu de o singură investiţie mare şi profitabilă pentru România (nu pentru PNL şi PSD) făcută de guvernul Tăriceanu? În Turnu-Măgurele, ce investiţii au făcut Dragnea şi Mohanu?

Singurele investiţii au fost cele două supermarketuri din oraş. S-a încurajat consumul şi am ajuns în situaţia aceasta. Dacă banii erau folosiţi cu cap, acum oraşul ar fi avut o fabrică de industrializarea laptelui, una de mezeluri şi alta de produse de panificaţie (nu doar pâine, ci şi biscuiţi, rulade, fursecuri, etc). În situaţia de acum, nici un investitor  nu vine în Turnu-Măgurele. Şi atunci, pentru ce să-i mai acceptăm pe cei care au închis porţile investitorilor autentici? Investiţiile se fac în condiţii de dezvoltare pentru a produce dezvoltare şi bunăstare sănătoase. Numai investiţiile ne mai pot salva şi în situaţia actuală. Guvernul Boc, care a reuşit să păstreze echilibrul macroeconomic bine, va trebui să facă tot posibilul pentru a demara investiţii aducătoare de plusvaloare, chiar dacă mai trebuie luat un nou credit de la FMI. Altfel, nu avem nicio şansă. La nivelul ţării se mai pot face investiţii, la Turnu-Măgurele nu sunt speranţe. S-a cheltuit o sumă uriaşă pentru bac dar nu vedem nicio îmbunătăţire a situaţiei oraşului. Investiţiile păguboase sunt o caracteristică a administraţiei Dragnea-Mohanu. Toţi cetăţenii suferă pentru că şefii administraţiei nu au avut un plan de dezvoltare a oraşului. Puterea administrativă a oraşului trebuie să-şi îndrepte privirea spre ideile cetăţenilor, care sprijinite de forţa sa pot aduce bunăstare ambelor părţi.

Pentru aceasta, domnii Dragnea şi Mohanu, trebuie să-şi îndrepte atenţia dinspre posesie ( egoistă, îndreptată actualmente exclusiv către sine) către viaţa oamenilor. Dacă actuala conducere a oraşului nu se schimbă, prezentul  şi viitorul oraşului sunt compromise.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
gogutzu pe 16 Iulie 2011, 15:40
#2
haida-de!
cris,fratioare,i-ati pastilele la timp, ca bati cimpii patriei! ti-ai gasit boc si strategia economica! pffff, si balamuc*rule stau goale! hahahaha! boc si investitiile, poate sali de sport in loc*ri in care singuru\\\' sport practicat este sticlismu\\\'!hai sictir jigodiile dracului, ati distrus tara asta, da\\\' tupeu tot aveti!
dracu pe 30 Octombrie 2010, 20:29
#1
bolnavul
O gonghita mica,mica ce mananca pietricele,daca-i dai o pietricica ce face ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.