Reforma şi criza.

14 Iulie 2010, 00:04 | 4840 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

Reformarea statului este cel mai important moment al acestor ani. Deşi această reorganizare a statului trebuia să aibă loc acum 18-19 ani, România are şansa ca această perioadă de criză să fie un moment al adevărului.

Industria şi agricultura ţării au fost distruse în aceşti 20 de ani, ajungând acum ca ţara să fie una de importatori. Serviciile sunt principala industrie a ţării, însă ele nu se pot susţine fără o economie productivă. România a ajuns ţara bugetarilor în exces şi a firmelor care plătesc la negru din cauza impozitelor care sufocă orice mărire de salariu. Acest plan de distrugere a economiei productive, pus în aplicare de eşalonul doi al PCR, condus de Ion Iliescu şi de acoliţii săi, a dus România în pragul dezastrului. Guvernarea liberalo-pesedista din 2006-2008 a făcut un rău care greu poate fi îndreptat.

Fără surse productive în economie am fost prostiţi în anii aşa zisei creşteri economice prin credite cu buletinul şi bani obţinuţi prin credite facile care însă nu aveau acoperire reală. Şi astfel, în momentul crizei, am rămas exact ca un om îmbrăcat cu un tricou în plin ger de ianuarie. Adică suspendaţi printr-o existenţă la limită. Ani de zile a fost dusă o politică de promovare a nonvalorilor, de îndepărtare a celor care nu spun "da, să trăiţi", a celor care gândesc. Îndobitocirea prin televiziune a fost şi este un fapt real. Cele mai citite ziare sunt tabloidele care promovează doar sexul şi prostia. Dacă reformarea statului încercată de conducerea ţării nu va reuşi, atunci sigur o sa plecăm de pe scena istorie pe uşa din spate. Cei care se opun acestei încercări disperate de salvare, încercare ce era necesară încă de acum 15 ani, sunt cei care ştiu că un popor instruit şi fără grija zilei de mâine nu poate fi manipulat .

Priveam alaltăieri la tv o emisiune cu şeful liberalilor, Crin Antonescu, şi am observat ce înseamnă ipocrizia . Rugat de realizator, domnul S.Tănase, cu multă plecăciune, să comenteze faptul că a fost prezent în Senat doar la votarea a trei din cele 327 de legi, domnul Antonescu a răspuns cu dispreţ că nu are timp să comenteze aceste fapte, că "au făcut-o anumite posturi tv şi anumite ziare". Când a venit vorba despre Băsescu, lui Crin Antonescu i-a venit cheful de vorbă. Dânsul l-ar suspenda imediat pe Băsescu şi s-ar sacrifica personal acceptând postul de prim ministru. Când a venit vorba de program anti-criză, din păcate, s-a terminat emisiunea. Săraca Românie!

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.