Politia Turnu Magurele si-a luat un caine antrenat special pentru a mirosi interlopii.

07 August 2019, 06:09 | 4001 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Cainele Patrunjel.

Poliția are un câine care simte pătrunjelul de la 3 kilometri!

Panică printre traficantele de vârsta a treia: efectivele Brigăzii Antipătrunjel ale Poliției s-au mărit cu un câine capabil să le miroasă încă de când au ieșit din casă. Foarte puține mai ajung acum la colțul străzii înainte să fie înhățate de brigada specială. Astea-s veștile bune. Vestea proastă este că patrupedul se apropie de vârsta de 2 ani - adică de vârsta de pensionare. Nimeni nu știe ce o să ne facem după aceea.

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Gigi pix pe 20 August 2019, 08:32
#12
Prostilor
Drogurile nu se mai vand pe strada ca pe vremea voastră, bai fosilelor. Acum te duci la dealer ca la magazin si iti iei ce vrei. Terminati cu prostiile despre polițiști ca stiu ei cum sa faca până ajung la pensie. Dar noi ? Mai sunt loc*ri de munca prin zona ? Dau doar șomeri?
Veneția, uda toata pe 09 August 2019, 14:47
#11
pentru Carmen
Pai fa Carmencito, daca pe matamarea a mincato in p***da, bine iau făcut !

Iai telefonul și dai o jucărie !
carmen pe 08 August 2019, 19:47
#10
amenda pentru o batrana de 91 de ani care a sunat la 112 cand o amenintau ti**nii in c*rtea ei
Sunt revoltata si suparata pe Politia din Turnu Magurele deoarece bunica mea care este in dusmanie cu vecinii ti**ni si care o ameninta zilnic a sunat in data de 26.04.2019 la numarul de urgenta 112 pentru ca acesti ti**ni intrase in c*rtea casei si echipajul de politie sosit la domiciliul ei a incheiat un proces verbal de amenda de 500 lei pentru bunica precum ca...faptele pentru care au fost dansii deranjati nu exista desi bunica mea le-a precizat ca nu era sa stea ti**nii trei ore pana cand veneau ei la adresa indicata. Deci iata ce de treaba este Politia Turnu Magurele este pentru amendarea unei batrane de 91 ani si amenintare sa nu mai indrazneasca sa sune in veci la numarul de urgenta chiar daca ti**nii vin in c*rtea ei cu topoare. Apropo ce spaga crederi ca a luat politistii de la ti**ni?
Ionut jandarm pe 08 August 2019, 09:33
#9
Marinela pătrunjelia
Politia nu cumpără câini...îi mută de la jandarmi.
Pt autor pe 07 August 2019, 19:47
#8
Hai, și colaboratori
Polița din Turnu Măgurele nu și-a cumpărat ciine, ci un urs care se plimba prin parcul mare, dar îi lipsește o labă !

Va băgați să-i faceți una ?

Marinela pe 07 August 2019, 19:01
#7
Câine prost
Da,adevărat politia Turnu Magurele și-a luat un câine și ia pus numele Marinela pătrunjelia...
Dorința de a vedea pedeapsa cu moartea pe 07 August 2019, 18:42
#6
Poliția din Teleorman mizeria Europei
Poliția a luat un animal sa le dovedească cît de inferiori pot fi lui .Analfabeți acestea care fac scoli gratuite primesc bani pt.chirie,au îmbrăcăminte și încălțăminte de la stat,atît de pricep ei să facă să amenințe batrinele din Turnu Măgurele care vind olegatura de pătrunjel,dar clanurile interlope, și mafiote nu sunt in stare sa facă nimic deoarece acestea le sunt complice și primesc mii de euro de la criminalii in serie.
Insideversion pe 07 August 2019, 10:15
#5
Prostia este in floare
Exact pentru același lucru este angajat si asa numitul sef al pieții, musiu Cazangiu Stefan..., sa alerge batranele care vând brânză la colțul strazii..., ca deh, tot a fost marele revolutionar al urbei si are experienta.
”Lumea rea” pe 07 August 2019, 09:23
#4
Turnu Magurele-un oras distrus si abandonat
Eu propun sa fie adusi caini care sa-i miroasa si pe cei ce aduc,indeamna si santajeaza cetatenii ca sa voteze PSD,promitanandu-le si spunandu-le tot felul de posturi,avantaje si minciuni.Deocamdata,orice miros este acoperit de mirosurile grele si persistente de saracie,mizerie,mediocritate si minciuna.Iar pe acestia sa nu-i muste cainele ci legea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.