Geva Service - o căpuşă pesedistă de mari dimensiuni - comentariul zilei.

02 Decembrie 2015, 06:32 | 4714 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Geva.
Hotie ca la Geva mai rar gasesti. 
Nu se stie ca Gevacom este tinut sub aripa PSD?! Petre a cununat pe baiatul Floricai Barbulescu, primarita din Uda Clocociov.  Toate primariile pompeaza bani la Geva pentru revizii care nu se fac la masinile primariei.  El isi permite excursii in strainatate si masini scumpe.  De unde bani? A ajuns un analfabet milionar! Cat il sustine PSD nu il ia nimeni la puricat.
Geva = evaziune fiscala. 
Eu am fost la tine la service de 7 ori și nu am primit factura niciodată. Cică se face evaziune fiscală in țară. Unde???
Gevacom hoti
Gevacom niciodata nu da factura nu ma mira faptul ca saracul a ajuns plin de bani, a ba da factura la primarie de 4 ori mai mare in acte hoti dracu ce sunteti cu PSD in frunte.
GEVA-PSD
NUMAI PRIMARIA CRANGU IN DECURSUL ANILOR A FOST COTIZANTA 100% DOAR E PSD -ISTA NU????BRAVO GEVA, BRAVO PSD!
Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Alberto pe 21 Decembrie 2015, 16:34
#10
Bosch-Geva com
Vad ca pe zi ce trece,voi nu faceti decat sa ii fac reclama lui Petre ! Unii dintre voi dati dovada de atata prostie,dar in acelasi timp sunteti foarte suparati pe viata.Eu sunt un baiat din din Alexandria,care am mers la Geva com cu masina tatlui meu la recomandarea Bosch Alexandria.Sincer sa fiu,nu am fost tratat nici nu indiferenta si nu au venit "Cei de la PSD" sa faca propaganda asa cum se scrie.Nu vad de ce multa lume aduce niste acuzatii grave la adresa acestui subiect si culmea este ca sunt niste persoane care nici macar nu au bunul simt sa se recunoasca.Daca vorbiti ceva,asumativa !
justitiarul pe 10 Decembrie 2015, 17:56
#9
primarita de la uda clocociov
primarita de la uda clocociov e o hoata de prima clasa, locuitorii comunei se scalda intr-o saracie lucie si ea si -a facut puiernita de miliarde de pe urma prostimii care tace si suporta nesimtirea si hotia acestei,, revolutionare,,!
geva pe 05 Decembrie 2015, 12:50
#8
Petre
Nu scrie petre pe net ca el nici sa scrie nici sa citeasca nu stie poate ale fiso scrie pe net
Florin pe 03 Decembrie 2015, 10:32
#7
Pentru Andrei(Petre GEVA COM)
Bine mai Petrica,daca eu imi vind masina inseamna ca trec sau ma aflu intr-un,,stadiu inferior,,?Uite unde era unul dintre prostii de care tocmai ne spuneai.Cunosc pe multi care nu poseda masina sau permis auto si pot sa spun cu toata raspunderea ca iti sint mult superiori.
eu pe 03 Decembrie 2015, 00:26
#6
asta asa e !
CONFIRM faptul ca am platit la GEVA piese de schimb pe original si au venit dupa cateva zile cu niste falsuri, a recunoscut asociatul VALU ca asa este si apoi mi-a scazut din pret ptr ca am OBSERBAT neregula, altfel sufletul ... si cate cazuri or fi fost inainte .... dar dupa.... se cauta fraieri de intepat la Geva ! daca vreti un lucru prost si foarte scump mergeti cu incredere la GEVA COM, ultima pe stanga pe partea cu OMV la iesire din oras spre alexandria !
Andrei pe 02 Decembrie 2015, 19:22
#5
Bârfe si agramati
Riscați ușor ușor sa va transformați din "Turnu cu Știri" in "Turnu cu Bârfe". Publicați fel si fel de comentarii ale unor posibile sc*rsuri ale societăți, niste șomeri ordinari, niste agramați, care reprezintă perfect tipologia romanului prost. Gata, ceva e scump, nu conteaza daca e si bun, ii spargem oalele in cap vânzătorului. Cei ce stiu doar lucrul asta despre economie ar trebui sa își vândă mașina si sa rămână la un stadiu inferior. Macar fara voi ar avea si ecologia de câștigat.
Gabi pe 02 Decembrie 2015, 18:12
#4
la munca nu la barfa
Prietene !!! In timp ce tu stai la carciuma sau mananci seminte prin parc el munceste ! Ai idee ce inseamna sa creezi loc*ri de munca ? Ce inseamna sa platesti,, la termen,, ? Sunt multe de spus . Apropo ai grija cum vorbesti la adresa lui !
Ion pe 02 Decembrie 2015, 08:53
#3
Hiti
Si cand platesti piese si nu-ti pune nici macar falsuri in loc de piese de firma,aia ce se numeste??Tentativa de crima .Sa sti ca ai schimbat placute de frana si de fapt nu ti-schimbat nimic??
Papukul inginer pe 02 Decembrie 2015, 07:22
#2
Modul proiect
Sa vezi tzepe si evaziuni la noi la Modul proiect, Duska, Dragneea, Bestern si toti ciumafaii pesedei cum foora!ANAF, pa iei baieti!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.