Horia, Closca si Crisan nu-l voteaza pe Danut Cuclea. Cei care locuiesc ar trebui sa blocheze strada sa termine cu bataia de joc

09 Aprilie 2024, 19:42 | 935 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Strada HCC

Comentariul zilei - "Cei care locuim pe aceasta strada avem praf si-n c.r. Nu se mai poate sta in case, masinile au fost distruse.

Am plecat pe al doilea an de asa-zisa reabilitare. Nu e in stare sa termine 200 de metri de strada. De  ce s-a apucat daca nu e in stare.

Suntem un grup de cetateni disperati si o sa vedem cum facem sa ne strangem cat mai multi si sa blocam strada. Poluarea ucide. Au pus nisip cu cenusa rosie luat de la UVCP."

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Oprea pe 10 Aprilie 2024, 08:55
#4
Turnu Magurele merita o reala schimbare
Ar fi foarte drept corect si inteleigent,din partea alegatorilor,ca din ce in ce mai multi cetateni sa nu mai voteze o admnistratie care a stat prea mult la conducerea orasului,iar orasul sa se degradeze si sa arate mai rau ca acum 25-30 de ani.Nici viata cetatenilor nu a cunoscut o schimbare semnificativa.Invatamantul este intr-un regres continuu,sanatatea este un subiect despre care se vorbeste numai negativ,iar viitorul tinerilor este incert si fara perspectiva.Infrastructura este foarte putin schimbata,iar asta se remarca doar in pragul alegerilor de la fiecare 4 ani.In schimb,banii se sc*rg catre alte asazise investitii,care se pretind necesare,dar se dovedesc prea putin insemnate si mult prea scumpe pentru buzunarele celor ce mai participa concret la bugetul local.Inca 4 ani cu acesti incapabili si vom vorbi de orasul nostru numai la trecut.
Turnean pe 10 Aprilie 2024, 07:12
#3
ca ea
Ionela-picior frumos nu o folosește ca altfel era asfaltată pina acum. O reabilitare făcută fără cap,marca PSD. La fel ca și cei care ii votează pe incompetenții ăștia.
Georgeta pe 09 Aprilie 2024, 20:56
#2
VA MERITATI SOARTA
Sunt o multime de strazi care arata groaznic,chiar daca nu se afla prin centrul orasului.Prin oras se trag dungi rosii pentru biciclete,de masini nu mai este nevoie,totul este blocat.Se apropie o noua campanie electorala cu noi si gogonate minciuni si promisiuni.Aveti o conducere a PSD de peste 30 de ani,nu v-ati saturat?E timpul sa va treziti.
Simionescu Ștefan pe 09 Aprilie 2024, 20:11
#1
Strada cu multe bomboane
Pe aceasta strada se va construi o fabrica de bomboane așa cum a construit la salcia fiul lui Dragnea de a distrus totul pe ce a pus mina,mare prost acest fiu al lui Dragnea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.