Incurcate-s caile Domnului. Sa iasa public sa nege, sau sa taca pe vecie. Silimon era prima optiune a PNL-ului, omul lui Pirvulescu

05 Aprilie 2024 | 1070 vizualizări | 3 comentarii
Silimon
Silimon

Comentariul zilei - Sa iasa public sa nege, sau sa taca pe vecie. Silimon era prima optiune a PNL ului, omul lui Pirvulescu, cel ce are o multitudine de firme prin interpusi, firme ce au contracte cu Primaria Turnu magurele.

Deci Silimon ii asigura doar o tranzitie usoara vesnicului primarel Danut.

Treburile s-au complicat cand pe scena politica a aparut doctorul Daciu, care refuza orice impunere politica din PNL si isi face echipa noua, fara oameni manjiti de sistem. Astfel PSD si tradatorii din PNL arunca pe piata cat mai multi candidati, in speranta de a rupe voturi de la doctor.

Revenim si cu inscrisuri, in cazul in care preotelul asta curajos nu face un pas inapoi si lasa o lupta dreapta si cinstita.

Citeste si: FOTO CASA MEMORIALA „AMZA PELLEA” – NEA MARIN SI-A TRANSFORMAT CASA IN PALAT CU GARD FORJAT

Comentarii (3) Adaugă comentariu
Burtosii si cefosii nesatui ai bisericii pe 05 Aprilie 2024, 09:12
#3
DISPERSAREA VOTURILOR,METODA PSD
Stiind bine ca sunt mai multi naivi decat dusi pe la scoala,aduc in fata alegatorilor tot soiul de iepurasi,gata predati in fata celui care minte si fura mai cu talent.Pai daca e preot de profesie si are pregatire releigioasa,de ce nu merge la biserica si doreste sa intre in politica?Popii astia lacomi si farisei nu se mai satura de jupuit prin tot felul de biruri inventate si puse de pe spatele amaratilor,la oricare eveniment,fie de buc*rie ori necaz.Nu e unul sarac,dar fac pe empaticii cu adevaratii saraci si amarati.Si-ar dori si ei sa fure la alt nivel,ca de ciupeala s-au cam saturat si nu le mai ajunge.S-a ajuns de la mersul in genunchi prin biserica si imprejurul ei,la statul in genunchi in fata politicienilor de mucava.Asta e tara in care cei ce ne conduc ne vor mereu prosti.Voua va ramane doar sa-i votati,ca de restul se ocupa ei.
Bianca Maria pe 05 Aprilie 2024, 08:31
#2
Silimon
Am auzit recent o discutie de la apropiatii lui Silimon ca acesta o joaca impreuna cu Cuclea, este omul lui doar nu degeaba a primit acoperis nou la scoala cand a fost distrus de vijeliea acea groaznica sau cand a primit bonus gradinita de langa scoala sau multe alte proiecte pe fonduri europene sau cu fundatia Margareta, toate acestea au fost premii de la Cuclea. Oameni buni nu mai fiti naivi sau fraieri - POPA SILIMON ESTE UN TOT ORDINAR!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.