Spitalul Turnu Magurele - Delcea si doctorii lui au furat pe rupte. Sanatatea este furata, nu este subfinantata

28 August 2023, 16:39 | 4047 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Spitalul Turnu Magurele

Comentariul zilei

Delcea a făcut achiziții în fals și neconforme în plus a adus medici multi doar pe hârtie, adică nu au frecventat mai deloc programul de lucru dar au încasat salarii le greu, din care i-au făcut și lui parte!

Delcea a fost un nenorocit a furat din fondurile spitalului și a rupt pe Șpagă, a nenorocit spitalul și acum se vrea șef iar! Are omul case, apartamente, mașini de fițe, ponton la Dunăre si șalupă

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Fără nume pe 19 Septembrie 2023, 07:19
#9
Pentru politie
Sa se intereseze ca oameni nu vor sa se conecteze la apa datorita ca li se pare enorm de scump și nu se dau bon fiscal deacea nu se dau bon fiscal deoarece la unele persoane va fi moca iar alți ii va plăti și pe ce i lalti ex de obicei se petrece pe str vinatori coordonator lucrare un cocalari de odaia are vrea sa păcălească lumea
Io pe 30 August 2023, 10:01
#8
Inchisi toti!
Degeaba discutati aicia ca ei tot ce stiu fac. Ca sa tr angajezi dai spaga mare mai ales daca nu ai jici liceu terminat la 50 de ani niste j**uri umane care scriu hirtii peste hirtii si te trimit pe capu alora de la alexandria ca ei sunt niste idioti .
Despi pe 29 August 2023, 08:19
#7
pentru cititori
DELCEA A CREAT IN SPITALUL TURNU UN GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT, ARE GASCA MARE SI FACE MULT RAU SPITALULUI !
Așa ceva... pe 29 August 2023, 07:39
#6
?!
Un alt aspect de corupție: firma Vasiliada, agreată de primar, cumpăra banane din Kaufland sau Lidl și la vinde la spital, bineînțeles cu adaosul comercial aferent. De ce nu cumpăra direct spitalul din Kaufland ? De ce nu desființează bucătăria și nu cumpăra prin katering de la un restaurant din oraș asa cum exista la alte spitale din tara ? Adică, domnule avem 5 pacienți, ne aduci 5 porții de mâncare, iar cei cu regim special alimentar, de exemplu, îmi aduci 2 porții de...orez cu morcovi sau mai știu eu ce... Se iese mult, mult mai ieftin cu cheltuielile pe acest capitol. Pai nu se face așa că trebuie să mănânce și dnii doctori ceva și doamnele asistente ( nu-i asa doamnele Elena, Mirela, Florina ? ). Oameni buni, sunt unele asistente si doctori care nu vin cu mincare de acasa, nu își comanda din oraș, ăștia maninca din porțiile bolnavilor, nenorociții !
Jak pe 29 August 2023, 07:23
#5
de la ATI
Un top al spagarilor din spitalul Turnu Măgurele, cu nume și prenume ?
A lu' moaca pe 28 August 2023, 22:05
#4
Alt hot
Și la Corabia la fel ...nimic nu se schimbă
Cristi pe 28 August 2023, 21:14
#3
Nenorociti merita spanzurati
Acum 3 saptamani au omort cu buna stiinta un tata,sot etc a mers la spital cu o durere in piept si numai putea respira ia facut o injectie la trimis acasa ia spus ca de la aerul conditionat din masina ...la 4 ore a murit ...cine raspunde acum?!spitalul trebuie inchis de urgenta sunt numai criminali acolo
Era demult în oraș pe 28 August 2023, 20:50
#2
Un profesor nebun
S-a întors, i-au dat drumul ?, a scăpat ?. NIȚULESCU parcă îl chema..... Zbiera prin oraș tot timpul,, criminalii "",,, criminalii "....... Îl mai fugăreau,, organele". Făcea exact ca domnul din postarea precedentă. Poroschia, Balaci sau Bălăceanca erau domiciliile sale..

Anonim pe 28 August 2023, 18:52
#1
Criminalii
Câți oameni au omorât acești doctori și nimeni nu face nimic. Toate organele statului dorm.Si etc.....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.