Turnu Magurele - Profi Central - O batrana a fost jefuita si ucisa de o banda de tigani

04 August 2022, 17:43 | 9072 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Profi

Comentariul zilei - O batrână a fost ucisa

Ce poti sa mai spui cind in fata la Profi, seara, femeia care se plimba cu un carucior a fost jefuita de bandele de tigani care seară de seară isi fac veacul acolo, facànd gălăgie si scandal!

Dupa acest jaf, femeia s- a speriat si a facut infarct! Scenele incredibile se pot vedea pe camera de supraveghere de la magazinul Profi! Unde este politia? Unde este primaria, care nu se implica cu nimic in cazurile sociale?

In ce hal a ajuns acest oras, vor face tiganii legea, iar oamenii cinstiti si platitori de taxe vor fi martorii si victimele acestora!

Turnenii asteapta un comunicat din partea Politiei Turnu Magurele

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Uke pe 07 August 2022, 20:04
#10
?!
Bai daravelo, adică milițian bășit, voi nu aveți empatie pt nimeni ! Asta nu înțelegi tu: sunteți plătiți sa apărați viata si bunurile oamenilor. Nu contează dacă respectivul este boschetar, medic, profesor... pt voi, toți trebuie tratați în mod egal ! E vorba de viata unui OM, nu contează dacă este boschetar sau nu. Capisci daravelo ?
Contele Mapucci de Daravella pe 07 August 2022, 15:03
#9
lui Uke
Băi fiul ploii, tipa era o boschetăreasă, care bea la greu, și-și făcea veacul pe băncile de pe centru. Cam ca Cireașă sr. pe care l-a luat SMURDUL aseară de pe centru, beat mort. Ia zii băi labă tristă, cât timp a stat ambulanța să ia un bețiv notoriu, oare un bolnav putea să crape fiindcă ambulanța era ocupată, nu? Taci în plm idiotule, că faci praf.
Anonim pe 05 August 2022, 18:20
#8
Profi
O să ajungem să fim bătuți și jefuiți în propriile case, ei nu au frică de nimic. VAI DE COPII NOȘTRI ȘI DE NOU. NU MAI AVEN ÎNCREDERE SĂ IEȘIM PANĂ LA MAGAZIN ÎN COLT DE STRADA.
Polițistul junior pe 05 August 2022, 18:09
#7
Ca la Alexandria
Cu dumitrascu comandant tot așa va fi,totul se va distruge
Uke pe 05 August 2022, 14:36
#6
Aoleu
Aoleu Gogule, tu ești milițian frate. Contează ca dormea pe banca ? Nu va faceți bă datoria, nu justificați banii primiți, aia e !

Voinea comandantul vostru se mai trezește și el ? Va mai controlează noaptea sa vadă ce faceti ? Puturosul de Mănica, adjunctul s-a apucat și el de munca, acum în prag de pensie ca o viata întreaga nu știe pe ce a luat banii ?!

Nu te întrebi de ce va blamează TOATA lumea din oraș ?
Gogu de la APROZAR pe 05 August 2022, 10:18
#5
Postacului p ...lii
Băi retardaților, femeia aia ani de zile a dormit pe bănci, și n-a jefuit-o nimeni. Voi o țineți landra la fel ca în cazul lui Bîciu. Băi idioților, de ce n-ați verificat informația înainte de a bate câmpii aiurea?
Vasile pl lunga pe 05 August 2022, 00:14
#4
Politiapuliimele
Au intrat toti martalogii in politie care ies si ei seara, poate dau vreo amenda sau suspenda vreun talon, in rest stau si dorm pe zi in secție la ce canicula e afara.

Prafu sa se aleagă de toata politia din turnu
Care poliție,glumiți?! pe 04 August 2022, 21:51
#3
Nu-i deajuns cu hoții cu gulere albe
Eheeei,stați că nu ați văzut nimic,deocamdată.Încă nu s-a instalat bine foamea.Vine cât de c*rând vremea să vă bateți pe telecomanda televizorului și pe hainele din șifonier,la lăsatul serii,cu băieți care vă vor intra în case,dar fără consimțământul vostru.Și dacă nu sunteți obraznici și recalcitranți,veți rămâne cu telecomanda,televizorul îl veți recupera numai sâmbăta din târg,dacă aveți cu ce.Băăă,în cine vă puneți voi baza,în poliție,în papagalii ăia pensați,gelați și cu unghiile făcute cu lac,ce își așteaptă pensia de la 45 de ani?În văgăuna aia de cătun,mi-e să nu arătați portofelul la control coloraților,încă de la intrarea în magazin.
Mihai pe 04 August 2022, 21:14
#2
Profi
Nu exista doamna nici o poliție toți sunt niste corupți
Elena pe 04 August 2022, 19:33
#1
incident Profi
exista politie in Turnu Magurele ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.