Coruptia politistilor: Un ofiter dezmembreaza masini si vinde piese in timpul programului de lucru

24 Mai 2022, 15:10 | 5335 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Dezmembrari

Comentariul zilei - Vorbesti cu el la telefon daca vrei sa cumperi o piesa. Laietii de la Carlomanu vin si iau de la el resturile rezultate din dezmembrari.

Nu se fereste de nimeni. Ce e asta?! Asta e coruptie sistemica. Nu se respecta nimic acolo unde dezmembreaza. Cica e om al legii! O caricatura. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Niky pe 11 Iunie 2022, 15:27
#9
Ilegal
Nu știu daca are firma Cazanaru sa vanda piese.o sa facem reclamație nu se poate noi cu firme sa ne strice prețurile unii care nu platesc nimic la stat, de la noi mănâncă o pâine de la ei sula!
Vity pe 28 Mai 2022, 19:10
#8
Pai de ce nu îl întrebați pe Vity de unde are bani pentru Dezmembrari ?
Unde vrei sa lucreze oamenii,la kaufland pe 1500 ron pe luna,de firmele mari nu vorbiți ?!! Aveți morcovul in c*r cu tot cu iepure!!!
Ciucă pe 27 Mai 2022, 16:56
#7
.
Gogule, nu exista poliție în acest oraș !
Gogu pe 27 Mai 2022, 11:39
#6
Politia Turnu Magurele
Exista politie in acest oras ?
Poienar pe 25 Mai 2022, 12:25
#5
pentru politia turnu gaurele
Se fura din ciuperceni? Dacă polițiștii fac orice, numai munca de poliție, nu. Agenta gaura s. se plimba cu un bmw alb, nds, prin pădure la poiana, în timpul serviciului. Urmarea imigranți? De pe bancheta din spate? O știai pasta vultur plesuv? La asa comandant, asa suptalterni.
Un stat dea dreptul eșuat! pe 25 Mai 2022, 09:19
#4
Trai neneacă pe banii statului
În toate instituțiile statului,angajații își găsesc timp pentru shoping pe la magazine,prin piață,o vizită la doctor sau pe la un service,treburi gospodărești și chiar plimbatul câinelui.Nu am auzit,încă,de coafor pe la locul de muncă,dar o manichiură se poate face lejer în cele 8 ore.Muncă istovitoare și complexă la stat.Nu mai punem pauzele dese de cafele asortate cu tutun.Așa că,de ce nu s-ar face și ceva busines în timpul serviciului,că timp e suficient.Organigrama e destul de stufoasă încât să nu se observe lipsa celor prinși în activități extra profesionale.Să vedem cât va mai rezista aparatul ăsta bugetar supra aglomerat,ineficient și tocător de bani proveniți din taxele,impozitele și munca celor din sectorul privat?Sunt sigur că acest moment se apropie și anul acesta sau începutul anului viitor se va produce un mare cutremur din lipsa banilor și a colectării lor către bugetul de stat.
Cormoranii pe 24 Mai 2022, 20:37
#3
veselie taică
Asa este, dl colonel Ben Laden, ginerele lu nelus vărzaru, e tare pe piese auto, viti e mic copil pe lingă el, vinde și ieftin, la ochi, la kil... Ce acte, ce casa de marcat, vinde dl colonel în draci, nu-l întreabă NIMENI nimic, nu mai zic de șefii sai, de poliție, dar anaful, garda de mediu, DGA-ul, doi și un sfert... Bă voi sunteți nebuni, în ce țară trăim ?!...
Adi pe 24 Mai 2022, 20:28
#2
Hi hi
Lu opreanu p***da ia mincat capu, e cățel pe ea
Tavitica pe 24 Mai 2022, 16:13
#1
Opreanu
Cu nasicu, bețivu voinicu și cormoranu, noi suntem legea. Opreanu e frumusețe rara
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.