Hotie la Primaria Turnu Magurele - comentariul zilei

16 Iunie 2021, 19:57 | 5468 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Flacara

15.06.2021 la ora 19.00 din curtea santierului din parc unde se reabiliteaza cinematograful Flacara a iesit o autoutilitara cu platforma incarcata cu aproximativ 20 saci cu ciment. Cineva spune cred ca il duc la primarie, insa surpriza masina dispare in alta directie, unde oare mai are cineva din conducerea acestui oras fantoma de construit o vila. Pentru carcotasi la acea ora nu mai lucra nimeni.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Carmen Batacliu. pe 23 Iulie 2021, 16:35
#5
Mare atentie la COVID 19!
DESI INCA NU SE ANUNTA IN MOD OFICIAL, AU INCEPUT SA SE INMULTESCA CAZURILE DE OAMENI INFECTATI CU COVID 19. SE PARE CA ACEST LUCRU SE DATOREAZA CELOR CARE AU PLECAT IN ALTE TARI, AU FACUT ROST DE BANI(MAI MULT PE CAI EXTRALEGALE), S-AU INFECTAT SI SE INTORC IN TARA SA-I INFECTEZE SI PE ALTII, IAR PE EI SA-I TRATEZE TARA GRATIS. ASTEPTAM UN PUNCT DE VEDERE DE LA DSP, PRIMARIE, POLITIE. SI DIN PARTEA MARII MAJORITATI A CETATENILOR TURNENI( NU NUMAI RROMI, DAR IN SPECIAL RROMI!) SI DIN LOCALITATILE LIMITROFE CARE-SI FAC VEACUL PRIN ORAS SE CONSTATA O NERSPECTARE CVASIUNANIMA A MASURILOR DE PREVENITIE. IARASI SE TRANSFORMA SPITALUL IN SUPORT COVID?
Chinurile facerii de peste 25 de ani pe 19 Iunie 2021, 13:42
#4
Proiecte peste proiecte,rezultate,IOC,garaje multe!
Mamăăă,e plină zona de specialiști și deștepți,ăsta este și motivul pentru care orașul arată așa de bine.Îi facem invidioși și pe nemți cu astfel de personaje.Eu cred că,în primul rând trebuie cusute buzunarele acestor specialiști și conducători,și deabia după aia să fie puși la treabă,dacă au și habar de ceva.
Nik pe 17 Iunie 2021, 10:11
#3
Pentru Mimi
Este o inginera. prea deșteaptă......poate au adus ciment la cinematograf nu au luat,nu mai bateți campi ca doar asta știți.Si mai e un proverb:Câinele moare de drum și prostul de grija altuia
Mugurel pe 17 Iunie 2021, 08:57
#2
Zilnic suntem furați și mințiți
Oamenii ăștia nu mai au limite și,exact ca Infractorul de la Rahova,fură oricând și de oriunde.Iar cei ce suferă și sunt furați,sunt întotdeauna cei săraci și nevoiași.Bătaia de joc și jaful din banul public continuă fără nicio jenă sau teamă față de acțiunea vreunui organ de control.Achizițiile și majoritatea lucrărilor nu sunt decât o formă de jaf și de umplere a propriilor buzunare.Orașul arată groaznic și este fără vreo șansă sau perspectivă de dezvoltare,chiar dacă sunt cheltuite sume uriașe de bani,totul este numai o spoială cu pretenție de investiție,dar pe mulți bani.
Mimi pe 16 Iunie 2021, 21:55
#1
Trebuie sa știm
Cine e inginera de la acel șantier ????
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.