Liviu Dragnea se poate imbolnavi de coronavirus. Dosarul Teldrum e o simpla raceala.

14 Februarie 2020, 20:27 | 2789 vizualizări | 7 comentarii
Liviu Dragnea.

Ofițer descoperit - Pentru cei ce se informează din HOROSCOP - comentariul zilei. 

Azi,din gurița domnului Ionuț Vulpescu,membru de bază al PSD,a ieșit un raport de o gravitate care concurează cu celebrul Coronavirus.S-a intrat adânc în documentele interne ale PSD,și s-a spus clar și apăsat,cu dovezi,cine a fost capul acelor ordine date din conducerea partidului,penrtu jefuirea banului public în România.Dacă cele spuse se adeveresc,pentru Livache,acuzațiile și probele care se aduc în acest raport,fac să pară că probele din dosarul Teldrum,să fie niște simple contravenții.Țărănoiul ăsta de Dragnea,și-a trecut țara pe persoană fizică,crezând că el e dștept și alții niște proști și simpli executanți.Ghinion,de azi,justiția va avea mult de lucru,cu numele de Dragnea scris pe coperta multor dosare.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
B pe 23 Februarie 2020, 20:36
#7
L. D
Să mă piș în coliva mă-tii de comunist împuțit!
BRAZILIA +33°C pe 20 Februarie 2020, 15:08
#6
Vise și VISURI... 'celulare '.
DRAGNEA visează că... deși în 3-4 ani ca,, prim-BARON & VĂTAF " l-a întrecut pe Ceaușescu ( 25 ani de,, EPOCĂ de AUR") cu, răul făcut ȚĂRII, ajunsă în coada țărilor europene în multe domenii și uciderea SPERANȚEI românilor " Rămași sau Diaspori-zați"...

; că deși Dumnezeu nu la,, ecranat " îndepărtând de el~ cătușele, presa cea rea, gratiile și Gratia de TR.~..... ;deși el, din Homo-sapiens-sapiens FALA Creatorului, s-a metamorfozat întru-un.. Mutant umanoid, Rebut genetical, Reziduu ceaușist..... Livache visează că totuși ...Dumnezeu îl iubește.!!!.!!!; că într-o noapte, cu o tornadă uriașă îl va lua de la Rahova îl va " înaripa" și după un zbor lung va poposi.... pe o plajă în America de Sud... Brazilionoasă.! . Frumos vis dar... vineee și vin... dosare penale...
Cu VOTURI.. . pe 17 Februarie 2020, 00:04
#5
... nu prin efracție au jefuit CIUMAȚII ROȘII țara
Și mă întreb, dacă România era în afara UE, precum câteva țări din Balcani ( expuse și mai rău corupției), fără MCV, Bruxelles sau Comisia de la Veneția... îl mai vedeam noi pe Livică la răcoare.? + cu un viitor tovarăș de celulă... Ion ILICI Iliescu

care a zis:" nu voi ieși din politică decât cu picioarele înainte". ( oare se visează la Jilava?). . "Hamsterul" cel fără mustață a zis:" nu voi ieși din viață ca prostul.!". (iată-l intrat victorios la răcoare... e cineva care îl vede ieșit de acolo vreodată?) . . Închid ca să evit întrebările dvs.... ; dar de alți (mii.?) de nemernici care au distrus țara nu zici nimic.?
Omul cu traista pe 15 Februarie 2020, 10:32
#4
Alternativa,loc cu multă verdeață?!
După cum remarc,încă mai există destule limbi pentru igena dorsală a infractorului.Încarceratul de Teleorman s-a crezut Mesia de România,dar rețin și momentul în care a fost întrebat de problemele din justiție ale lui Gabriel Oprea.Iar ce-a răspuns hoțul,e memorabil.”Păi,dacă s-a apropiat prea mult de soare!”Acum înțelegeți tupeul,nesimțirea și obrăznicia acestui animal cu pretenție de om?Și uite că celălalt hoț mai mic doar”s-a apropiat de soare”,dar,pe el l-a și ars.Și o să-l mai ardă,că toate trebuie plătite pe lumea asta.Și cred în continuare că încă nu am aflat nimic din grozăviile pe care le-a făcut atâta timp cât a viermuit prin politica de rahat a PSD.Atât el,cât și colaboratorii,apropiații și interpușii lui.Tot ce-i mai pot dori e sănătate și cald la spate.
Gygy pe 15 Februarie 2020, 09:56
#3
Ne amagim
Să-l ia și pe împuțitul de niciolaie cu el. Doamne ajuta!
Nu conteaza pe 15 Februarie 2020, 08:01
#2
L. D
Sa aveți parte de ce ii doriți lui
Anti-PSD Ciuma Roșie pe 14 Februarie 2020, 20:50
#1
LA MULȚI ANI cu Executare jupâne !
https://www.aktual24.ro/dragnea-se-plange-ca-are-minus-15-grade-in-celula-cei-patru-asasini-devin-cinci/La cât a furat "țărăncoiul" ăsta ordinar, merită să putrezească în Pușcărie, să nu mai vadă lumina zilei pentru totdeuna, să iasă din închisoare, rece și cu picioarele înainte !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.