Liviu Dragnea se poate imbolnavi de coronavirus. Dosarul Teldrum e o simpla raceala.

14 Februarie 2020, 20:27 | 5585 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Ofițer descoperit - Pentru cei ce se informează din HOROSCOP - comentariul zilei. 

Azi,din gurița domnului Ionuț Vulpescu,membru de bază al PSD,a ieșit un raport de o gravitate care concurează cu celebrul Coronavirus.S-a intrat adânc în documentele interne ale PSD,și s-a spus clar și apăsat,cu dovezi,cine a fost capul acelor ordine date din conducerea partidului,penrtu jefuirea banului public în România.Dacă cele spuse se adeveresc,pentru Livache,acuzațiile și probele care se aduc în acest raport,fac să pară că probele din dosarul Teldrum,să fie niște simple contravenții.Țărănoiul ăsta de Dragnea,și-a trecut țara pe persoană fizică,crezând că el e dștept și alții niște proști și simpli executanți.Ghinion,de azi,justiția va avea mult de lucru,cu numele de Dragnea scris pe coperta multor dosare.

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
Căutătorul de Aeeeer! pe 24 Mai 2021, 23:34
#18
Vreau la, la, la.. LiberAer !
Teleormanule, teleormanule... mai uitat de tot, nu mă vizitezi, nu mă mai iubești... și cât am făcut eu pentru tine județul meu prea-iubit !!!

Îmi e dor de tine, vreau să te strâng la piept... să te storc și de ultimele bogății pe care/care nu's pe al meu nume trecute ( pentru a fi protejate și puse la adăpost de jaful, tâlhăria și corupția locului).

Ooof, Belinna, braț Pavel și plaje braziliene... dar și conturi pe colo colo.

Așteaptă-mă județule... și voi "Bombonici și Irinuțe" la ieșire de aici... peste vreo... ani mulți.
Căutător de "AerLiber" pe 24 Mai 2021, 22:59
#17
intru iar în FOAMEA grevei...
Mâncare am dar o refuz.

NU vreau să mă îngraș căci... NU vor să-mi schimbe zeghea !

Vreau una mai largă la burtă. Asta veche mă strânge rău.

M-am ÎNGRĂȘAT cu încă 5 ani pârnăială în dosarul "poza cu Trump Americanu"... și mă mai paște alți ani cu Paște, cadou de la OLAF-DONATORUL cu 20 milioane euro pentru DRUM-tel al meu... care nu e deloc al meu( de mâine încolo).
Un coleg pe 04 Iulie 2020, 14:33
#16
Des mințim știre aia
Coleg la Rahova ca să fie clar!!!! Nu mai Credeți în știri false... fuck you News, Cum le zice mai nou acum cu engleza. Nu e adevărat cu Dragnea care a cerut nume de morți în Teleorman la administratori de cimitire ca să voteze că el nu mai are dreptul dar și încă pentru fostul președinte care nare ce să caute la votare dacă e cu dosarul ăla cu crime împotriva omenirii umane. Verificați și voi din trei surse Sau veniți aici la sursă lăsați prostiile. Cu dreptul de vot nu e de joacă
Lovești cu greva foamei, Jupane.? pe 02 Iulie 2020, 18:48
#15
Cu umilință și smerenie primește, te rog
Mărturisirea celor care în "'nemernicia lor"' te-au ponegrit,au uneltit împotrivă-ți, ți-au vrut/dorit iadul în proprietate privată ( și Belina & Pavel brațu'), au aplecat 'audi tivul' spre inamicii trandafirilor și Ninja asasini plătiți, la fake news-urile cele f. f. ...false, tornada te, împotriva Înălțimii Voastre.___ Prea-cinstite, Înalt-Prea-Celestule-Ales pentru a conduce poporul și țara deasupra Americii lui Trump.... MĂRTURISIREA către Măria Ta, e e e că : ai crescut în ochii românilor tăi iubiți și ai strămoșilor, acum că ai de gând să... 'o faci'... *FOAMEA GREVEI *, pe motiv de cauză și efect, că ți-au " carantinizat-- izoleta zat" dreptul la muncă. O MUNCĂ în sfârșit cinstită dar pe degeaba. .. nu te vor lăsa din brațe! Vei rămâne chiriaș- vărgat...hăăăt până în deceniul....
M-ă vizitați zilnic, văd că m-ă iubiți! pe 26 Iunie 2020, 17:00
#14
Eu nu! Ursulețule,ce-i cu referendumul.
M-am tot plimbat pe la Marea Curte de Justiție ca să reziliez "Contractul de Gazduire" la... aici. În zadar, însă, făcui 7 drumuri.__ Azi 26 iulie 20-20, NDA sau (?) ADN+OLAF m-ă invită la încă 7 (?)...tel-drumuri. Merg cu speranță la luptă, întrevăd victoria mea și capitularea lor.!!! ; deja simt mâncărime la omoplați... îmi cresc aripile dragii mei români, voi fi liber, voi zbura de aici până pe o plajă din... America de Jos. Dar fiți tari... nu plângeți! Voi reveni aici ca un erou salvator dar și justițiar, mai puternic ca o viitoare tulpină a lui..." SRAS COvis 2" ...3, 4, 5,...sau câte s'or mai naște.
Mi-e sete de Apa din puțul-adâncime Cotroceni pe 29 Mai 2020, 22:56
#13
M-ă mai ții mult aici? Ciolacu lei.!!!
Ne hidratat, Ne vinovat, mascat pe nas și mustăcioară, fără bombonici, dar cu polizoru'-flex în mână.? ; că eram gata să m-ă... auto-sinucidez-eu-însumi-cu-mâna-mea- proprie. Bagă urgent referendumul... alungă-l pe,, sibianu' Neamț". .. cheamă elicopterul lui Ceaușescu, dar nu pentru el, ci pentru un zbor al meu Rahova_Cotroceni via Videle, ca să o iau pe Vasilica la Guvern. .Țara, iată duce lipsă de... . bunul cel mai de preț : Programul de Guvernare, conceput în stațiunea Belina, pentru români, cu știuca-n undiță. Acum, că guvernul mi-a luat insula, știuca o mănâncă bulgarii, nu teleormănenii mei dragi. Jos "COV rig 19 & 2o-2o", Ttrăiască Libertatea!!!
Îmi e sete de apa din puțul-adâncime Cotroceni pe 29 Mai 2020, 22:53
#12
M-ă mai ții mult aici? Ciolacu lei.!!!
Ne hidratat, Ne vinovat, mascat pe nas și mustăcioară, fără bombonici, dar cu polizoru'-flex în mână.? ; că eram gata să m-ă... auto-sinucidez-eu-însumi-cu-mâna-mea. Bagă-ți tu urgent referendumul... alungă-l pe,, sibianu' Neamț". .. cheamă elicopterul lui Ceaușescu, dar nu pentru el ci pentru un zbor al meu Rahova

Cotroceni via Videle, ca să o iau pe Vasilica la Guvern. .Țara, iată duce lipsă de... . bunul cel mai de preț : Programul de Guvernare, conceput în stațiunea Belina, pentru români, cu știuca prinsă în undiță. Acum, că guvernul mi-a luat insula, știuca o mănâncă bulgarii, nu teleormănenii mei dragi. Jos "COV rig 19 & 2o-2o", Ttrăiască Libertatea!!!
eu JUPÂNU' vreau Referendum anti-Neamțu'... pe 20 Mai 2020, 02:41
#11
Teleormăneni, vreți și voi.?
Mândru sunt de Ciolacu, dar și * Mândru că sunt Teleormănean*. ___Nu zic ^ Mândru că sunt român* ca să nu-l... plagiez pe Ponta cel gata-gata-Cotrocenit.___ Premiera Vi.Vi.de Videle ( Vasilica), cea dintâi premieră în istoria Patriei noastre și... T. Tudorică de Iași.... 'nește'-'neimeni'-neputincioși, la OUG 13, amnistii și grațieri... că ei m-au,,ajuns" aici la carantinare anti- îmbogățire,anti- fonduri europene, anti-DrumTEL, anti-știucă de Belina, anti-bombonici, etc, etc. ___ Moarte lu' COvid 2o-2o,!... și să vină referendumul.
Cine face ca mine, în Brazilia să ajungă pe 03 Mai 2020, 23:34
#10
Dar s-o întindă la timp.la +35°C.
Am aflat și eu, {( aici în pat cu Celsius - 17°C )}, că Teleormăneanul * COV-rig * este văr primar cu *COV-vis 91*. Vreau să mărturisesc : cât am fost eu VĂTAF- jupân-primBARON peste țară nu am făcut covrigi pentru românii mei iubiți. Partidul meu și tovarășii Aliați au făcut doar GĂURILE (știute și neștiute). Noi nu am văzut România ca o _vacă de muls _ci ca pe un COVRIG uriaș..( Priviți harta României, nu e un fel de covrig) .i-am lăsat/făcut găurile doar.... în/prin/ unde... nu se vedea,, becul'', (beciul) de la Rahova. Pentru alte detalii subtile, întrebați-l pe P. C. CUCLEA (P. C. = prea cinstitul)... El le știe pe toate.
Cine face ca mine,în Brazilia să ajungă.+34°C. pe 03 Mai 2020, 22:52
#9
Nu celulat cu Celsius - 17°C.
NU VREAU POZĂ, nici din față, nici pe la SPATE, /. . . . . . . . . . Lăsați-mă.. să-mi las mustață în libertate; /. . . . . . . . . Free, LIVIU..! scandați (acum în grup de 3) și voi, /. . . . . . Ca să revin, iară ( SUS) peste voi.
POZA lui JUPĂNU' pe 12 Aprilie 2020, 08:59
#8
REACTUALIZAȚI-o, căci e
fără Mască anti-........., fără Vizieră, și "acolo" unde se reeducă domnia sa sunt obligatorii.
B pe 23 Februarie 2020, 20:36
#7
L. D
Să mă piș în coliva mă-tii de comunist împuțit!
BRAZILIA +33°C pe 20 Februarie 2020, 15:08
#6
Vise și VISURI... 'celulare '.
DRAGNEA visează că... deși în 3-4 ani ca,, prim-BARON & VĂTAF " l-a întrecut pe Ceaușescu ( 25 ani de,, EPOCĂ de AUR") cu, răul făcut ȚĂRII, ajunsă în coada țărilor europene în multe domenii și uciderea SPERANȚEI românilor " Rămași sau Diaspori-zați"...

; că deși Dumnezeu nu la,, ecranat " îndepărtând de el~ cătușele, presa cea rea, gratiile și Gratia de TR.~..... ;deși el, din Homo-sapiens-sapiens FALA Creatorului, s-a metamorfozat întru-un.. Mutant umanoid, Rebut genetical, Reziduu ceaușist..... Livache visează că totuși ...Dumnezeu îl iubește.!!!.!!!; că într-o noapte, cu o tornadă uriașă îl va lua de la Rahova îl va " înaripa" și după un zbor lung va poposi.... pe o plajă în America de Sud... Brazilionoasă.! . Frumos vis dar... vineee și vin... dosare penale...
Cu VOTURI.. . pe 17 Februarie 2020, 00:04
#5
... nu prin efracție au jefuit CIUMAȚII ROȘII țara
Și mă întreb, dacă România era în afara UE, precum câteva țări din Balcani ( expuse și mai rău corupției), fără MCV, Bruxelles sau Comisia de la Veneția... îl mai vedeam noi pe Livică la răcoare.? + cu un viitor tovarăș de celulă... Ion ILICI Iliescu

care a zis:" nu voi ieși din politică decât cu picioarele înainte". ( oare se visează la Jilava?). . "Hamsterul" cel fără mustață a zis:" nu voi ieși din viață ca prostul.!". (iată-l intrat victorios la răcoare... e cineva care îl vede ieșit de acolo vreodată?) . . Închid ca să evit întrebările dvs.... ; dar de alți (mii.?) de nemernici care au distrus țara nu zici nimic.?
Omul cu traista pe 15 Februarie 2020, 10:32
#4
Alternativa,loc cu multă verdeață?!
După cum remarc,încă mai există destule limbi pentru igena dorsală a infractorului.Încarceratul de Teleorman s-a crezut Mesia de România,dar rețin și momentul în care a fost întrebat de problemele din justiție ale lui Gabriel Oprea.Iar ce-a răspuns hoțul,e memorabil.”Păi,dacă s-a apropiat prea mult de soare!”Acum înțelegeți tupeul,nesimțirea și obrăznicia acestui animal cu pretenție de om?Și uite că celălalt hoț mai mic doar”s-a apropiat de soare”,dar,pe el l-a și ars.Și o să-l mai ardă,că toate trebuie plătite pe lumea asta.Și cred în continuare că încă nu am aflat nimic din grozăviile pe care le-a făcut atâta timp cât a viermuit prin politica de rahat a PSD.Atât el,cât și colaboratorii,apropiații și interpușii lui.Tot ce-i mai pot dori e sănătate și cald la spate.
Gygy pe 15 Februarie 2020, 09:56
#3
Ne amagim
Să-l ia și pe împuțitul de niciolaie cu el. Doamne ajuta!
Nu conteaza pe 15 Februarie 2020, 08:01
#2
L. D
Sa aveți parte de ce ii doriți lui
Anti-PSD Ciuma Roșie pe 14 Februarie 2020, 20:50
#1
LA MULȚI ANI cu Executare jupâne !
https://www.aktual24.ro/dragnea-se-plange-ca-are-minus-15-grade-in-celula-cei-patru-asasini-devin-cinci/



La cât a furat "țărăncoiul" ăsta ordinar, merită să putrezească în Pușcărie, să nu mai vadă lumina zilei pentru totdeuna, să iasă din închisoare, rece și cu picioarele înainte !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.