Discriminare la Scoala Generala nr. 4 - comentariul zilei

19 Decembrie 2019, 00:20 | 6389 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Scoala Generala nr. 4

Parinte - Pastrand obiceiurile si traditia, copiii au mers sa colinde mai multe societati (firme,restaurante,etc) de la noi din oras, dar se pare ca nu toti au luat parte la mersul la colindat, unii fiind lasati in clasele lor plangand, motivul fiind lipsa camasilor populare taranesti. Nu toti copiii au posibilitati financiare, domnilor profesori. Discriminare ...un cuvant urat care nu trebuie spus intr o scoala.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Vasilica pe 09 Februarie 2020, 15:35
#5
Mamica
Pai numai mindra de Vlad poate face asa ceva,ea face si d
Vo pe 19 Decembrie 2019, 17:36
#4
Fo
Oraș distrus de Liviu Dragnea și PSD ,școlile la fel,acum a venit riindul lui Ștefan Dragnea sa distrugă, a distrus ferma salcia,adistrus destine de oameni,pe ce pune mina distruge.
Paraipan pe 19 Decembrie 2019, 13:24
#3
Nr4
Vinovati sunt organizatorii,ori toti ori nici unul.Dar la Tr merge asa copiii bagati la inaintare pentru interesele celor mari,rusiiine....
Tot eu pe 19 Decembrie 2019, 07:48
#2
Părinților, singuri va discriminați!
Când trăiești într-o colectivitate trebuie sa te supui regulilor colectivității. Altfel, ești dat la o parte. Vreți sa spuneți ca există părinți care nu-și pot permite sa dea 70 lei pe o cămașă pop**ară de la chinashop? Foarte grav! Ma întreb ce alte greutăți sau lipsuri trebuie sa suporte copiii cu astfel de părinți. Nu va mai victimizati pentru ca sunteti singurii vinovați pentru situația creată!
Eu pe 19 Decembrie 2019, 07:00
#1
Mie mi se pare corect cum au procedat organizatorii
Fiind o acțiune organizata de școală, dacă vrei sa participi, trebuie sa respecți regulile ca acțiunea sa aibă succesul dorit. Dacă ar fi făcut parte din grupul de colindători copii îmbrăcați în alte haine decât cele stabilite, ar fi ieșit în evidență clar, în mod negativ, și ar fi ruinat și munca celorlalți.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.