Zimnicea este in doliu. Petre Pirvu ne omoara cu zile - comentariul zilei.

07 Noiembrie 2018 | 12361 vizualizări | 10 comentarii
Carmen Vatafu.
Carmen Vatafu.

Orasul Zimnicea este in doliu. CARMEN VATAFU, asistenta in cadrul spitalului orasenesc Zimnicea a decedat din cauza primarului Petre Parvu. Acest monstru cu chip uman blocheaza posturile din sitemul de stat iar cand apare un trepadus care doreste sa-si angajeze rudele la stat ofera intre 3000-4000 euro domnului primar pentru un simulacru de examen. Banii nu merg decat jumatate in buzunarul impotentului primar, restul in timp ce-i saruta piciorul lui Dragnea, ii doneaza partidului mult hulit. Exista un Dumnezeu, asteptam judecata lui Parvu. CANCERUL sau INCHISOARE...

Comentarii (10) Adaugă comentariu
Observator pe 13 Noiembrie 2018, 14:42
#10
Adevarul supara
Daca se suspenda activitatea doamnei medic din garzile care si asa le face dormind si daca era anchetata de proc*rori profesionisti atunci cred ca nu mai erau asa de multe comentarii. Adevarul l-a suparat enorm de mult pe primarul care nu are pic de respect pentru cetatenii din orasul Zimnicea. Pe el il intereseaza numai sa stranga cat mai multi bani la partid, nu conteaza cum. Suntem c*riosi cum va face sa mareasca numarul de angajati, caci vin alegerile si...
Alina pe 13 Noiembrie 2018, 10:43
#9
Putina schimbare
Cat.adevar...
dan pe 12 Noiembrie 2018, 09:11
#8
cam asta este adevarul
Observ ca se comenteaza pe langa subiect. Subiectul este ca o persoana s-a simtit rau si a apelat la medicul de garda. predicatul este ca medicul de garda nu a dat atentie eunei persoane aflate in suferinta. Urmarea a fost decesul. Concluzia este ca mediful se face vinovat. EEEEE.... s-o credeti voi, deja doamna medic - nu doctor ca nu si-a luat doctoratul in medicina - a tras destule sfori si a iesit basma c*rata. Cu ce s-o indeletnici si parchetul ? Sigur in nici un caz cu crime, doar cu gainarii - asa este in politic. Sava fie de bine doamna medic.
eu pe 10 Noiembrie 2018, 19:19
#7
pentru tine
Eu pentru tine voi comenta faptul ca cineva a anticipat faptul ca se va musamaliza gravul eveniment. Pe cand vom avea placerea de a asista la funeraliile nenorocitului de primar? Eu voi da cu artificii pentru tine...
dan pe 09 Noiembrie 2018, 13:46
#6
mentionare
In primul rand doresc sa va atrag atentia ca aceste comentarii ar trbuii facute la postarea facuta de administrator nu la frustrarile dumneavoastra.

Eu as dori sa comentez pe marginea gravului eveniment petrecut in orasul nostru, si anume ca se doreste musamalizarea incidentului ce a avut loc in spitalul din Zimnicea. Faptul ca s-a petrecut in timpul programului si chiar in incinta spitalului cu un cadru medical este lucrul primordial. Nu este de neluat in seama si starea medicala a Doamnei Carmen Vatafu, care lucrand program prelungit fara pauzele recomandate si stresu lipselor medicale din sistem, au dus la regretatul deces.

Doresc sa evidentiez faptul ca indiferent de ce persoana se prezenta la camera de garda trebuia sa fie investigata de un medic cu adevarat competent ce isi indeplineste atributiile de servici.

Pentru mine asistenta CARMEN VATAFU a murit ca un soldat la datorie. Sa-i fie numele de neuitat pe veci.

DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA
Cetățean din Zimnicea pe 09 Noiembrie 2018, 00:22
#5
ADEVĂRUL
#3 Aurelia, mult respect pt comentariu! Aprob spusele tale! Felicitări Turnucuștiri pt articol!! Mai multe dezvăluiri despre Prostică Pârvu în secțiunea de comentarii de aici -> http://www.turnucustiri.ro/comentariul-zilei/11116-primarul-petre-parvu-omul-mafiei-din-zimnicea-impozitele-si-ajutoarele-sociale-de-la-nasul-ioan-niculae-la-rudarii-plecati-la-munca-in-strainatate-comentariul-zilei
Fane Belu de la Nasturelu pe 08 Noiembrie 2018, 14:35
#4
Piticului barba cot - borduristul
Tara arde si primaru piticot barba cot schimba bordurile. Frumos trio PSD - Top Florin, Nicolae Valentin si Spiridon Liviu. Acestia sunt noii mafioti ai piticotului primar. Spalatorii de bani ai primariei. Toti trei afemeiati si betivi notorii. Cat despre decesul Doamnei asistente, SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI ! Dumnezeu s-o odihneasca in pace! O adevarata profesionista alaturi de colegele ei.
aurelia pe 08 Noiembrie 2018, 14:25
#3
primar de rahat
La Sofore se inchide. De unde sa platim taxe si impozite domnule primar de rahat? Faci campanie electorala din ori ce actiune cetateneasca! Te-ai gasit acum sa tai pomii si sa dai la alegatorii tai lemnul pentru foc. La familiile nevoiase sa nu te gandesti ca aceia nu te voteaza. Esti cel mai josnic specimen uman din cate am vazut. Posturi de asistente nu scoti la conc*rs j*****e nenorocita, scoti post de femeie de serviciu la primarie pentru ce? Nu are cine sa-ti faca menajul? Mergi pe strada si ranjesti ca vitelul la poarta noua cand te saluta lumea pe strada. Unii oameni saluta functia, pe omul Petre Parvu il blesteama in gand. Perioada ta de primar este cea mai neagra, sumbra si urata a acestui oras cu oameni minunati ( cu exceptia rudarilor si a PSD-istilor ).
venit cu pluta pe 08 Noiembrie 2018, 12:04
#2
DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA !
DOMNULE PRIMAR ! IN ORASUL ZIMNICEA MOR MAI MULTI CETATENI DE ETNIE ROMANA. IN CATIVA ANI VOR RAMANE NUMAI CETATENI DE ETNIE RROMA. MASA ELECTORALA SA VA CONDUCA PE ULTIMUL DRUM CACI IERI LA INMORMANTAREA SCUMPEI NOASTRE CARMEN VATAFU, V-ATI PIERDUT PE DRUM CU LIOTA DUMNEAVOASTRA DIN PRIMARIE. O GASCA DE FUFE SI HANDUCAPATI CARE VA PUPA-N DOS.
R.C. pe 07 Noiembrie 2018, 20:55
#1
DUMNEZEU S-O ODIHNEASCĂ
VOTATI INCAPABILII PSD,VOTATI PROSTIA SI HOTIA!PANA CAND NU VETI AVEA ASEMENEA NENOROCIRI PRIN FAMILIE,NU VETI INTELEGE GRAVITATEA SI SI RUSINEA FAPTULUI CA SUNTEM CONDUSI DE O GASCA DE HOTI PROSTI SI MINCINOSI.INCA MAI AVETI TIMP SA VA GANDITI SI LA VIITORUL COPIILOR SI NEPOTILOR VOSTRI.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.