Titel - Totul bine si frumos - ALDE - partidul traseistilor politic - comentariul zilei.

18 Ianuarie 2017, 06:25 | 4894 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
ALDE - partidul traseistilor politic

 ALDE este partidul traseistilor politici care doresc sa ramana pe functii de conducere.

Cel mai elocvent exemplu este Ciobanu Emil inspectorul sef de la ITM. Acesta, Ciobanu Emil, este inspector sef la ITM din 2005, pus pe aceasta functie de PD al carui membru era la aceea vreme. In 2012 anul cand oamenii PDL-lui trebuiau sa se retraga a cochetat cu unii capi ai PDL,consateni de ai sai din Orbeasca numai si numai sa scape de schimbarea din fuctia de sef la ITM. Si uite asa sa descurcat pana in 2015 cand i-a vandut domnului Samuel Calota farmacia sotiei sale si a devenit mare membru al ALDE avand protectia(act aditional la vanzarea farmaciei) candidatului la la Senat(Sami Calota)

Sa speram ca institutiile responsabile isi vor aduce aminte de vorbele jignitoare la adresa acestora,de faptul ca a fost protejatul lui Ioan Nicolae de la InterAgro,de afacerile cu Dioda de la Draganesti Vlasca(a fost calcat la ITM de DNA),de modul cum protejeaza firmele de consultanta in domeniul protectiei muncii(firma sotiei inspectorului de munca Beda Daniel,firma sotiei insp.sef. adj. Popescu Gh.,firma fratelui inspectorului Stanciu Ion)

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Turturel pe 29 Ianuarie 2017, 14:44
#9
Asa este bine !
Este bine de verificat pe declaratiile de avere ale lui Popescu Gh.-inspector ajunt sef si a lui Beda daniel ins. de muca si sa vedeti cat au castigat sotiile lor in 2015 de pe urma muncii sotilor lor de a proteja unele firme.
LEA-ul pe 23 Ianuarie 2017, 16:29
#8
Nimic intamplator si totul se plateste
Sotia domnul Emil Ciobanu a fost colega de clasa la liceu cu sotia lui Adrean Videanu. Fiimd prieteni de familie Videnu la propulsat pe Ciobanu in cariera politico-profesionala.Acum Ciobanu este Calul Troian al luiVideanu in interiorul ALDE
tr pe 22 Ianuarie 2017, 23:06
#7
uimire
Uitati-va la pleiada asta de derbedei, parveniti,care nu au realizat nimic in viata decât prin parvenirism, excrocherii si fără de legi! Niste oameni lipsiti de scoală si bun simt!
Ilie de la magazie pe 22 Ianuarie 2017, 10:03
#6
Ciobanu Emil-aparatorul Interagro
Ciobanu Emil a participat acum 2 ani la sedinta Combinatul Turnu Magurele datorat uni coflict de munca datorita neplatii salariilor la care am participat si eu.

Imi aduc aminte cu cata nesimtire a raspus doamnei prefect, cea ce a dovedit ca este omul lui Ioan Nicolae de la Interagro. De altfel Ciobanu Emil era un participant la mai toate chefurile organizate de demolatorul economiei teleormanene, Ioan Nicolae
Cristi pe 22 Ianuarie 2017, 08:21
#5
Nutica fara frica
Un partid de calicaturi -ALDE- in frunte cu Nutica marele director de la formarea si calificarea somerilor din Turnu Magurele
h.s pe 21 Ianuarie 2017, 19:10
#4
un traseist politc Emil Ciobanu!
pe Emil Ciobanu il cunosc din 1990 de cand lucrat cu el la IREB pana in 2003 cand eu am plecat la Transelectrica in Buc*resti.Un om -Emil Ciobanu care in viata a fost ajutat de mama sa (secretara la IREB),apoi a devenit mare sindicalist si de la sindicat pana la politica nu este decat un pas. Prin 2004-2005 stiu ca era mare admirator la PD si al lui Basescu apoi nu am mai stiut nimic de el,dar cunoscandui caracterul josnic -se da cum bate vantul-nu ma surprindere nimic.
trica pe 19 Ianuarie 2017, 14:44
#3
Blonda???
Cine este exemplarul duduita blonda?



Tatos pe 18 Ianuarie 2017, 10:34
#2
Partidulețul mic și roșu
Ce fețe au pacienții ăștia,câtă încredere și profesionalism inspiră,inclusiv duduia aia cu preșul pe cap.Fotografia asta este o foarte bună probă la dosarul fiecăruia dintre ei.Uitați-vă ce a rezultat după 27 de ani de,,democrație originală,,.Pe ăștia i-ați votat,pe ăștia o să-i în dos timp de 4 ani.
Kuku Bau pe 18 Ianuarie 2017, 10:26
#1
Zorinel PITULICE
Se aude ca in ALDE va veni si Zorinel PITULICE, prefectul demis pentru alcoolism notoriu!!! tongue rolleye tongue wink tongue laugh
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.