Zvon - divort in lumea buna

09 Mai 2010, 23:03 | 11025 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal

In lumea buna, din oras, se vorbeste de un divort asteptat de mult timp. Domnul este inginer de profesie si patron, doamna este profesoara. Domnul are si amanta de ani buni. Cu multi ani in urma, gurile rele spun ca a fost prins de sotul amantei in pat cu aceasta. Nu s-au despartit pentru copii, dar acum nu mai pot trai impreuna si au ajuns la divort. Domnul si doamna P. au ce imparti, averea familiei fiind destul de mare. Pacat ca, ajunsi la o anumita varsta, barbatii bogati se indragostesc de femei tinere. Asta e viata, probabil dragostea e oarba.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Andy pe 21 Mai 2011, 18:12
#2
Rusinica Dl. P
Domnului P ar trebui sa-i fie cel putin rusine pentru chestia asta. Doamna P nu merita asa ceva, este o femeie extraordinara.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.