Doamna S este angajata primariei si nu plateste caldura

06 Mai 2010, 19:34 | 5534 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal

Doamna S este angajata primariei si anul trecut a facut cerere de debransare de la caldura, dar nu s-a debransat decat fictiv. In acte figureaza ca debransata dar realitatea este alta. Domnule primar, fiind angajata primariei, beneficiaza de caldura subventionata de fraieri? Aceasta  este cauza  pretului mai mare pe care il are gigacaloria in Turnu-Măgurele ? Intrebam, dar ne va raspunde cineva?

Cate persoane or fi in Turnu in aceasta situatie si nu platesc, deoarece au relatii la serviciul public al primariei. Maine revenim cu amanunte despre doamna S.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Andy pe 22 Mai 2011, 14:24
#5
cine este d-na S?!
sunt foarte c*rios cine este aceasta doamna S si cum se face ca desi turnu magurele are o sursa de caldura, iarna care tocmai a trecut ca si in anii trecuti majoritatea bloc*rilor nu au avut caldura...de apa calda nici nu se mai poate vorbi...ma intreb oare cat vor mai rezista locuitorii acestui oras...am observat ca s-a umplut orasul de porumbei antifonati si tot felul de dubiosi...mi-e scarba sa vin acasa stiind ce voi gasi in acest oras
UN TURNEAN pe 23 Decembrie 2010, 13:12
#4
DOAMNA S NU PLATESTE CALDURA
SE CUNOSC MAI MULTE CAZURI DE GENUL ACESTA SI NU SUNT ANGAJATI AI PRIMARIEI. NU PRIMARIA SAU PRIMARUL SUNT DE VINA CI ADMINISTRATORII ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI CARE PENTRU 2 ORE PE ZI SI 3 ZILE PE SAPTAMANA AU SALARII DE 1000 LEI SI NU FAC VERIFICARI IN APARTAMENTELE DEBRANSATE - DOMNII SI DOAMNELE ADMINISTRATORE NU STIU DEFINITIA CUVANTULUI \"ADMINISTRATOR\", PENTRU EI A FI ADMINISTRATOR INSEAMNA SA STAI LA BIROU SA INCASEZI NISTE BANI.\nSI TOT ADMINISTRATORII SUNT DE VINA CA LA DATA DE 23.12.2010 NU BENEFICIAZA DE CALDURA CEI CARE AU PLATIT.
jiji pe 10 Noiembrie 2010, 18:11
#3
ok
de acord cu ALIN
ALIN pe 01 Noiembrie 2010, 12:01
#2
SUBIECTIVISM
SPUNENE TE RUGAM CIN ESTE DOAMNA S PENTRU A VEDE TOTI CE SA INTAMPLAT CU ADEVARAT SI AVEM UN ZVON PERICULOS
Gerila pe 18 Mai 2010, 18:59
#1
Si eu vreau caldura
Si eu m-am debransat ca fraieru cam crezut cami da socrumeu bani de centrala. \n Gigacaloria, ca sa va raspund, este scumpa ca nu se mai subventioneaza de ani buni, dar fraierii n-au aflat.\n Debransarile sint bune, mai ales de la aparate, ca sa ramana creierele celor ce emit cretinisme de-asta , de capul lor, adica aerisite si leguminate.\n Cei ce v-ati debransat, fictivi sau nu, bransativa la loc !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.