Zvon - conductele de gaz de pe strazile principale au fost proiectate pentru un numar mic de utilizatori

05 Mai 2010, 18:13 | 4625 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal

Conductele de gaz de pe strazile principale pot asigura presiune pentru un anumit numar de utilizatori, dar cererile foarte multe de racordare vor crea probleme cu presiunea care ajunge in casele locuitorilor. De aici nu mai este mult pana la a face fel si fel de scenarii. Speram sa nu fie adevarat, dar informatia este de la cineva care lucreaza in domeniu.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
cineva pe 26 Aprilie 2012, 16:36
#2
bine zis
smile)
Gazprom pe 18 Mai 2010, 19:03
#1
Eu am gaz
Conductele au fost proiectate de pe cand taranii ( imi cer scuze de la locuitorii satelor, n-au legatura cu leprele cu zvonuri )s-au mutat la oras si au aglomerat strazile principale. \n Poti sa ai si gaze si presiune, daca esti asa de nemultumit , daca mananci neste fasole, cum iti dadea mata dimineata, inainte sa te trimita cu caprele.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.