Zvon - cetatenii de etnie roma au interdictie in cazinoul lui Nicuta

30 Martie 2010, 21:44 | 6325 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal

In urma unor neintelegeri cu cetateni de etnie roma, proprietarul  cazinoului din oras, domnul George Nicuta,  a interzis accesul acestora. Bine le face!? 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
ciumidel pe 07 Septembrie 2015, 23:03
#4
cazinou
Daca nu ar fi fost ei mai facea lemea bani

Andy pe 29 Mai 2011, 14:55
#3
om cu C$%#e
nu pot decat sa ma buc*r cand vad ca se intampla astfel de lucruri...nu sunt fan cazino sau aparate sau chestii de genul asta dar cred ca este o decizie buna aceea de a le interzice ciorilor accesul in cazino. De le-ar interzice si accesul in baruri as fi cel mai fericit. Ma intreb cum draq se face ca astia au bani sa stea prin baruri toata ziua si am vazut ca si prin turnu au inceput sa isi ia tot felul de masini scumpe si nimeni nu ii intreaba nimic. Ma dezgusta imaginea pe care le-o creeaza documentarele astea facute pentru afara...acolo romanii apar ca niste nenorociti care ii alunga de pe unde ii prind si ei saracii sunt cei mai cinstiti si corecti si dornici sa munceasca smile) imi vine sa vomit sick realitatea este ca suntem tolerati in propria tara si avem mai putine facilitati decat ei si totusi, ei se plang iar daca nu se plang fac numai dracii. Da-le-as foc la cioc
nu conteaza pe 12 Martie 2011, 14:45
#2
bravo nicuta
Recunosc ca nu suport ti**nii, nu cred ca sunt rasista, sau nici nu mai stiu, dar pentru un om civilizat este de neconceput comportamentul ti**nilor : inculti, hoti, inselatori, puturosi, scarbosi, prost crescuti, mizerabili, nu cred ca vreodata in viata asta voi intalni un ti**n cinstit . Poate am devenit paranoica, dar am sute de exemple de ti**ni nelegiuiti care nu au nici un Dumnezeu . Nu au in cap decat inselatoria, talharia si furtul.Pentru ei viata inseamna bani nemunciti, mancare multa(se vede dupa burti)si neveste de 12 ani.\nIl felicit pe Nicuta, ar trebui sa-i urmati toti exemplul, nu va lasati cumparati de banii lor mizeri!
ana pe 30 Martie 2010, 21:52
#1
mi se pare normal
au dat dovada ca nu stiu sa se comporte intr\\\'o societate civilizata.mi se pare normal sa fie exclusi .daca ar avea un comportament adegvat nimeni nu ar avea nimic cu ei.Bine le face!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.