Eurovision - Cantarea UE

25 Februarie 2010, 19:07 | 4367 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

Vom fi din nou reprezentati de spuma muzicii romanesti pe meleagurile UE si ne-UE,  dar prin zona.

Nu mai avem niciun dubiu ca sunetul muzicii mioritice va fi apreciat si votat de tot Pamantul cand pe scena va canta Salam - ex.Fermecatorul.

Muzica de club si rock-ul cu inflexiuni balcanico-indiene va umple de cerumen si metanol urechile milioanelor de telespectatori care vor sta cu celularele in mana hipnotizati,  sa trimita votul lor, Fermecatorului.

In sfarsit, vom avea sanse uriase sa fie auzita Romania in toata Ieuropa   cu sound-ul ei original stilizat si atat de necunoscut publicului neromanesc.

Se vorbeste deja ca s-a pus la cale o frauda uriasa, desi toata lumea stie ca Traistariu trebuia  sa castige insa, surse demne de incredere ne-au semnalat ca Salam a inceput de aseara sa-si sarbatoreasca triumful la Eurovision.

N.B." Votul ilegal se pedepseste cu inchisoarea".

times.ro

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.