Bilete de avion in loc de tichete de masa

25 Februarie 2010, 18:40 | 4502 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

Ministrul Transporturilor a decis sa vina in ajutorul bugetarilor stramtorati de criza economica, si sa le ofere in locul tichetelor de masa bilete de avion. Acestea se vor putea utiliza numai in zonele special amenajate din cadrul aeroporturilor, au valabilitate si in afara tarii, dar la fel numai in incinta aeroporturilor si vor putea fi folosite la achizitionarea de produse din magazinele duty-free. 

Iata cateva opinii ale bugetarilor.

Doamna Gica M., lucrator de departamentul de ingrijire a aerului si de pompare a hidrogenului in cronosfera a declarat: "Masura este foarte buna. Ma bucur ca domnul ministru s-a gandit si la asa ceva ca noi bugetarii suntem cei mai napastuiti de soarta. Acum ne putem duce si noi la Milano sau Madrid daca vrem sa ne cumparam colea, o geaca de blugi chinezeasca la pret redus sau stiu eu, un pantof mai bun. Nu mai zic de copii, ca ii pot lua la Londra sa manance si ei o inghetata sau un profiterol, ca la noi nu se mai gaseste nimic"

Nea' Nae, angajat la departamentul curatenie din cadrul primariei Spermezani," Domle', sa va zic drept, io sunt fericit si acum. N-am de munca prea mult, mai vine unu' altu', mai trag apa la veceu ca mai uita dom primar. Insa daca e adevarata vestea asta, io ma duc la Glasgow ca am auzit recent pe BBC World News ca s-a ieftinit suta de Jim Beam si daca tot sunt acolo ma gandeam sa trec si pe la libraria aeroportului, ca am gasit pe net o editie a gandirii filosofice a lui John Locke, din 2010, editie revizuita si adaugita" a declarat nea' Nae.

times.ro

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.