Zvon -Teldrum intimidează concurenţa.

24 Iulie 2010, 23:51 | 6334 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal

Societatea care are cel mai mult pământ în arendă în această zonă este renumita Teldrum.
 
  Deşi a luat aproape tot pământul, proprietatrii firmei nu se mulţumesc şi vor să acapareze tot. O asociaţie mult mai mică, în comparaţie cu Teldrum, a fost ameninţată să cedeze pământul. Conducerea asociaţiei nu a fost de acord şi nu a cedat la ameninţări. Când a început campania de semănat asociaţia a avut nevoie de motorină, dar nu a mai putut să cumpere pentru că staţia PECO din Turnu primise "ordin" să nu mai dea motorină decât cu bani cash. Pământul a rămas nelucrat şi astfel cei care au pământ în arendă la această societate nu vor putea primi ceva.
 
  Prima parte a planului, de acaparare a acestei asociaţii agricole de către Teldrum, a reuşit. Până la urmă proprietarii de pământ vor fi nevoiţi să cedeze pământul societăţii Teldrum, care va rămâne fără vreo concurenţă. Monopolizarea pământului va face ca proprietarii de pământ să primească atât cât vor dori cei din conducerea Teldrum. La seminarul  PSD pe teme agricole, organizat de domnul Dragnea la Turnu-Măgurele, nu s-a vorbit nimic despre cum a reuşit Teldrum să-şi înghită concurenţa din zonă şi să facă legea în domeniul arendării pământului. Mulţi dintre cei care au pământ la Teldrum sunt oameni în vârstă şi se mulţumesc, de voie sau de nevoie, cu ceea ce le oferă această societate agricolă.
 
 Profitul uriaş al Teldrum părăseşte zona Turnu-Măgurele, mergând la Bucureşti şi slujind dorinţa de mărire a domnului Dragnea. Aşa cum pe timpuri boierii foloseau profitul din exploatarea pământului pentru a-şi ţine odraslele în străinătate, aşa şi domnul Dragnea foloseşte aceşti bani pentru a-şi trăi viaţa în lux şi opulenţă.
 
  Agricultura reală este departe de agricultura propagandistică a domnului Dragnea.  

 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
florin pe 13 Martie 2014, 18:36
#8
cat iti trebuie sa te saturi ?
Posesorii de pamant sant oameni in varsta,si nu degeaba saelele a beneficiat,de intocmirea gratuita a cartii funciare, sa fie mai usor de cumparat de Dragnea...legea pe care ei au facut-o spune clar,numai daca nu vrea arendasul sa-l cumpere!...poti sa-l vinzi la altcineva!...,dar daca vreau sa fac un act de vanzare cumparare copilului sa nu poata fii contestat?!...pt rusca de la saelele facuta de teldrum si pe care nu o foloseste nimeni fiind prea abrupta,se zvoneste ca s-au alocat 11 miliarde rol....Nu te mai saturi!...ce te tot voteaza lumea ca teleormanul e penultimul judet in ce priveste saracia!...
Liliana pe 03 Noiembrie 2011, 13:08
#7
din viata
Daca, intra-adevar Teldrum a trecut la amenintari, atunci nu este singura, nu cumva a a vut si un precedent pe care l-a copiat ?
Mada pe 01 Martie 2011, 20:55
#6
Dragnea o sa suga si sangele din voi
Nu va mai vaicariti, la alegeri ati stat acasa
doina pe 27 Februarie 2011, 09:43
#5
cine poarta vina ?
Cine poarta vina, ca acest individ,i-si bate joc de noi ? Evident noi teleormanenii,ca l-am votat si ne-am fentat .In 2012 sa-l aleaga chinezii sa ne scapam de el .
gabi pe 19 Decembrie 2010, 18:32
#4
NU
Ce se intampla ?\nAm si eu o sc agricola. Stiu problema mai bine. Legea junglei CEL CARE-I MAI BUN SI MAI TARE RAMANE.Agricultura este intradevar o afacere bunicica ( pt zona noastra) dar cere sacrificii mari si nu in ultimul rand seriozitate si perseverenta.Si sa revenim la oile noastre... da asa este vestita TELDRUM a cautat si inca cauta sa domine tot ce se poate acapara(terenuri agricole) dar nu peste tot . Sunt si localitati unde nu are acces oricat ar incerca... CREDETI-MA. smirk
marcel pe 12 Decembrie 2010, 17:44
#3
ABERATII
La peco din turnu magurele modalitatile de plata sunt;cash, card, bcf asa ca orcine poate sa vina sa cumpere ce doreste cu acest tip de plata.\nNimeni nu cred ca isi poate permite sa gonesaca clientii in aceasta perioada.
taran pe 28 Iulie 2010, 16:58
#2
din lunca
cracea la lunca da doar 600kg; sa vina dragnea si la lunca sa luam si noi 750kg! ; \n
mircea pe 25 Iulie 2010, 13:13
#1
ce aberatii!
Deci motivul pentru care nu a mai insamantat terenul asociatia micuta, este ca PECO primea doar bani cash.\nSa inteleg ca asociatia voia sa plateasca cu cardul si nu i s-a permis, si din cauza asta nu a putut sa cumpere motorina?\nNu este deloc plauzibila aceasta explicatie.\nPutea sa scoata bani cash si platea motorina, ii facea PECO-ului pe plac, daca asta era problema.\n\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.