Zvon - Dunărea Turris nu va fi înscrisă în divizia C!

20 Iulie 2010, 11:58 | 5179 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal

"După lupte seculare care au durat câţiva ani", echipa de fotbal a oraşului a reuşit să promoveze în acest an în divizia C. Multă lume s-a bucurat, cei în vârstă aducându-şi aminte de timpurile când echipa juca chiar în divizia B.

   Păreau că acele timpuri, când la Turnu-Măgurele veneau echipe de divizia A pentru meciuri amicale, se vor întoarce. Din zvonurile care se aud, acele timpuri sunt la fel de îndepărtate ca Dinamo de Liga Campionilor, pentru care se tot pregăteşte de ani de zile. După ce primăria a cheltuit sume importante de bani pentru ca echipa să promoveze, după un baraj cu cântec, baraj câştigat, apoi pierdut la masa verde şi din nou câştigat, echipa Dunărea Turris a promovat în divizia C. Cum în oraş nu sunt fabrici importante care să susţină sportul, domnul Niculae, patronul combinatului chimic, susţinând  echipa Astra Ploieşti iar italienii , care au fabrica de confecţii Marbas, nu sunt interesaţi de aşa ceva, tot primăria ar fi trebuit să susţină echipa. Criză financiară este însă şi la primărie, peste 150 de oameni trebuie disponibilizaţi iar primarul nu-şi poate permite să piardă voturi. Mai bine pierde echipa de fotbal decât sute de voturi. Se spune că echipa nu a fost dorită de domnul Dragnea, care acum are alte priorităţi. Banii trebuie bine drămuiţi  şi folosiţi, PSD fiind pe locul I. Ceea ce am susţinut de mult timp, se confirmă.

   Atât timp cât în oraş nu sunt fabrici puternice şi investitori puternici, oraşul riscă să rămână o comună mai răsărită. Domnul Mohanu nu a atras, cu facilităţi, nici un investitor capabil să folosească forţa  de muncă bine calificată şi ieftină din oraş, pentru a construi o unitate productivă. Într-un oraş atât de mic precum Turnu-Măgurele, sunt două supermarketuri care au ucis micile magazine particulare. Acum, când estre nevoie de bani pentru echipă, normal că nimeni nu doreşte să dea bani. Domnul Dragnea va avea ultimul cuvânt în înscrierea echipei, însă, aşa cum am scris mai sus, dânsul foloseste banii pentru scopuri exclusiv politice. Păcat că nu se găsesc în oraş câţiva oameni cu bani care să susţină echipa de fotbal.  Chiar dacă sunt cheltuieli mari, reclama pe care şi-o vor face va fi uriaşă. Lumea ar veni la stadion dacă ar şti că echipa nu este a lui Dragnea ci a câtorva investitori din oraş. Sperăm că, în al doisprezecelea ceas, se va găsi  cineva care să susţină echipa.

   Suntem împotriva susţinerii echipei din bugetul local, deoarece oraşul are nevoie de alte investiţii nu să susţină o echipă. Primăria poate contribui la bugetul echipei de fotbal cu anumite facilităţi (exemplu, stadion gratuit în folosinţă etc), însă nu cu bani. Aşteptăm cu interes ce decizie se va lua până la urmă.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
doru pe 10 Martie 2011, 15:04
#2
Dunărea Turris
Nu am mai asistat la un meci pe stadion de foarte mult timp. Doresc ca in echipa sa nu fie si betivani cum erau prin 1997-1999. Duminica poate fi un loc de refugiu pentru multi barbati. Poate mai vedem si un meci jucat cu una din echipele mari Dinamo, Steaua, Craiova, indiferent de rezultat. Marii barosani ai municipiului pot, daca vor sa dea \"un leu\" pentru echipa (Geanta, Unicom Bocioroaga, etc.). Sper sa fie bine, nu ca in politica.
Sorin pe 21 Iulie 2010, 00:00
#1
Prea multi hoti
Oamenii de afaceri din oras nu baga bani in echipa deoarece stiu ca sunt multi hoti sustinuti de primarie in conducerea echipei care fura din bani, nici macar la jucatori nu ajung banii, iar bugetul de sport al primariei este furat de acesti oameni incompetenti sustinuti de primar.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.